Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszem rengeteg nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszem rengeteg nőnek, mióta van párom és nem érdekelnek a nők?

Figyelt kérdés

Sokáig szenvedtem a pártalálással, 21 éves koromig szűz voltam és nem volt kapcsolatom 24 éves koromig. A külsőm rendben van, inkább lelki okokból nem ment a csajozás, mert elég rossz gyerekkorom volt sajnos, amin mára nagyrészt sikerült túllendülnöm. Nagy bajom volt, hogy mindig az járt a fejemben, hogy legyen már egy barátnőm, meg hogy biztos a kapcsolat, szerelem, szex a legfontosabb és legjobb dolgok az életben. Mindig rá voltam görcsölve erre nagyon pár évvel ezelőttig. Összejöttem egy lánnyal, akivel minden értelemben kielégítjük egymást és azóta rájöttem hogy a kapcsolat sokat ad, de azért ezen kívül is bőven vannak dolgok az életben és már nem is görcsölök azon, mint előtte 10 évig mindig, hogy tetszem-e nekik, mert van valakim.

Manapság tudok úgy beszélni a nőkkel, hogy nem érdekel a véleményük, nem akarok nekik tetszeni és amolyan semleges módon állok hozzájuk. És valamiért munkában, vagy bárhol, boltokban az eladó csajok, akikkel beszélek azt látom, hogy nyilván nem mindnek, de egész soknak tetszem. Régen egy ilyen helyesebb csaj tetszéséért ölni tudtam volna, manapság pedig amikor van párom, akkor meg egész sok ilyen élményem van.

27/F

2020. ápr. 29. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó bekezdésedben megválaszoltad a kérdésed. Régen nem volt kisugárzásod, görcsöltél, lelki okokból nem tudtál normálisan kommunikálni.

Most viszont kivirágoztál, gond nélkül kommunikálsz, és látszik a kisugárzásodon a boldogság, meg az hogy minden értelemben ki vagy elégítve:P

És ez számít a nőknek; nem a vékony pénztárca vagy a nem elég hosszú farok miatt sikertelen egy pasi, hanem a belső tulajdonságai és a hozzaállása miatt. 20N

2020. ápr. 29. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló leírta a lényeget,ennyit még hozzátennék az utolsó mondathoz:

"Régen egy ilyen helyesebb csaj tetszéséért ölni tudtam volna, manapság pedig amikor van párom, akkor meg egész sok ilyen élményem van."

A csajok nem szeretik a "needy"-ket.Vagyis mikor egy srác ácsingózik a figyelmükért.Nem férfias,nem kiegyensúlyozott.Nem egy felnőtt férfi anyukája akarnak lenni.Ha magaddal nem vagy elégedett,mit tudnál adni egy lánynak? Na,hát ezért.

39/f

2020. ápr. 30. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert most már lett önbizalmad és nem kaparsz görcsösen, kétségbeesetten a figyelmükért. Az utóbbi viselkedés szinte mindenki számára taszító, nem igazán értem, mit nem értesz egy teljesen egyértelmű dolgon.
2020. ápr. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!