Van rengeteg régi játék széria amik érdekelnek, és nem játszottam velük mivel még fiatal vagyok. Megéri-e ezeket a játékokat az első részektől kezdve végigjátszani, vagy elég ha csak elolvasom a story-kat?
(Egy-két játékkal nem a korom miatt nem játszottam, csak elkerültük egymást/ nem jött ki az adott platformra/gagyi gépem volt)
-Mortal Komabt széria
-S.T.A.l.K.E.R széria
-Assasin's creed játékok
-Az össze COD
-Dead Island játékok
-Dead Space széria
-Crysis
-Byoshock
-Falloutok (inkább talán a 3 és a new vegas)
-Half Life széria
-Witcherek
(Minden címnél az összes játék, dlc-el együtt)
Ui.: Azért szeretném őket játszani, mivel szerintem már alap kultúrává nőtték ki magukat a játékos társadalomban, melynek tagja vagyok és egy két címet ciki h nem játszottam szerintem.
16/f
Az Assasin's Creedet megéri az első résztől kezdeni.
A Half Life hülyén fog kinézni a mostani grafikák mellett, de ne zavarjon, kezdd az elején.
A COD-nál ha eggyel játszottál, akkor minddel játszottál.
Van aminek a platform miatt nehezebb a gyökereit megismerni (Mortal Kombat), de megoldható. Viszont én ehhez nem ragaszkodnék.
Amúgy valahol 2000 körül húznám meg a határt, ami utána jött ki, azt a helyedben mindenképp végigtolnám.
Mármint amelyik tényleg tetszik. Csak azért, mert popkult, ne játssz vele, ha közben unod, mert az nem élmény. És az lenne a játék lényege, hogy szórakozz, nem az, hogy felmondd, mint egy leckét.
Ha valami kimarad, az érthető személyes preferencia, kor stb. miatt, nem kell komplettistának lenni, és ha a "játékos társadalom" ezért nem fogad be, akkor keress más ismerősöket, mert akkor azok nem igazi gamerek, csak karót nyelt hipsterek.
Rövid az élet, sok a játék. Rangsorolj!
tetszenek is, de persze ha nem tetszik, akkor nem játszom végig, de rengetegszer felemlítenek régi játékokat, tesznek rájuk utalásokat és meg kell ismerni a gyökereket, hogy tudj mihez kompenzálni, stb...
a filmeknél ugyanígy vannak, van pár alap
de visszatérve persze érdekelnek
és a mortal kombatok storya minden részben más? (már amennyire eltérhet)
illetve. azokat mettől érdemes játszani?
Persze, értem én. De sajnos mindig minden helyzetben lesz olyan fogalom az életben, amit nem ismersz, vagy téma, amihez nem tudsz érdemben hozzászólni.
Szerencsére itt a megoldás viszonylag egyszerű élvezetes: több napnyi tömény játék. De azért ne vidd túlzásba :)
A Mortal Kombathoz ajánlanám ezt a varázslatos oldalt: [link] mert speciel ehhez én nem tudok hozzászólni, nem kimondottan szeretem a szériát, úgyhogy nem is igazán ismerem. De tuti jönnek majd szakértő válaszadók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!