Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mondjam el a páromnak egy régen történt
baklövésemet?
szerintem mondd meg neki,ne legyen olyan kíváncsi,mert nem tartozik rá!
2010. júl. 28. 14:42
szerintem mond el másfél év már sok idő bisztos megértené meg egy abortusztól még lehet gyereked ha lett volna mondjuk 3 4 az neccesebb lenn
2010. júl. 28. 14:42
Így, ahogy leírtad. Ha meg egy gyakorlatilag gyerekkori "baleset" miatt elhagy, hát akkor....
2010. júl. 28. 14:44
4/13 A kérdező kommentje:
Egy volt,de nagyon fiatalon és azóta gyógyszert szedek.Félek a következményektől.
Szerintem ha szereted és megakarsz te is lelkileg nyugodni,mondd el neki.
Így nem kell attól félned,hogy idővel bárkitől megtudja stb,amikor ti szeretnétek babát,lehet majd elkísér egy vizsgálatra és majd ha megkérdezik tőled volt e abortuszod mit felelsz?!
Jobb ezt most tisztázni,ha szeret téged(és szerintem ez így van),akkor nem fog változni semmi.Beszélni könnyű nekem,de én a helyedben ezt tenném,magam miatt és miattunk" is,jobb nem titkolózni,megfogja érteni,mondd el neki,téged mennyire bánt,hogy eddig nem mondtad el és stb.
Remélem nem lesz emiatt vita köztetek!
23/L
2010. júl. 28. 14:45
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi biztató válaszokat.
A férfiaknak egy megcsalás sem olyan nagy ügy, nem csinálnak akkora gondot belőle. Ráadásul veled még előtte történt az eset. Simán megérti és ezt nem csak azért mondom hogy megnyugtassalak. Mi, férfiak, könnyedén elfogadjuk az ilyet. Mondd el, semmi esély sincs a szakításra ha megteszed.
2010. júl. 28. 14:48
Ha én lennék a barátod és elmondanád nem csinálnék belőle nagy ügyet. Megtörtént és ezen már nem lehet változtatni.Elfogadnám, és nem változtatna semmit a kapcsolatunkon.Legfeljebb jobban vigyáznék, hogy ne legyen még egy ilyen "baki". :))
2010. júl. 28. 14:52
9/13 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok.Most erőt veszek magamon és ma elmondom neki.De attól is félek,hogy azt fogja mondani,hogy ezek után nem bízik bennem,mert ha ezt eltitkoltam,akkor ki tudja még mit titkolok.Ajjj,nem tudom mit tegyek.
Nyugi már,értékelni fogja azt,hogy őszinte vagy,inkább vállald ezt,mint később a kellemetlen helyzetet!! Lehet durcizni fog,de elmeséled neki fiatal voltam stb stb,ne pánikoltasd magad!
23/L
2010. júl. 28. 14:58
Kapcsolódó kérdések: