Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos szakma mindig imponáló lesz a nőknek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 16:53
11/25 anonim válasza:
És a férfiaknak imponáló? Csak mert az orvosi szak legalább fele nő.
12/25 anonim válasza:
Nekem van orvosno ismerosom. 53 eves, a parja kb netto 200 at kereso 50 eves szakmunkas pasi. 3 eve dúl a love.
13/25 anonim válasza:
#11, olyanok is kb, inkább mennének el butikosnak.
14/25 anonim válasza:
Tökmindegy csak diploma és egzisztencia legyen mellé.
15/25 Noblesse Oblige válasza:
Nekem sosem imponált, és a sebész barátainknál is azt látom, hogy nem zsongják körül őket a nők.
16/25 anonim válasza:
Nem imponál önmagában senkinek a szakmája, sem a neve előtti két betű, nem ez alapján választok társat. Ismerek olyan orvost, akit emberi kvalitásai miatt megvetek a végzettsége dacára is, ahogyan érettségivel rendelkező férfiakat is, akik rendkívül széles látókörrel bírnak. Én sem szeretem, ha egy férfit nem a személyiségem érdekli, hanem a nevem előtti két betűtől várt jólét.
17/25 anonim válasza:
Nekem imponál a szakma, ezért leszek orvos 😉
18/25 anonim válasza:
Nekem imponálna egy orvos, már csak amiatt is mert énis egészségügyes szakmát tanulok. De simán lehet hogy egy mérnökkel, informatikussal, vendéglátóssal kompatibilisek lennénk.
19/25 anonim válasza:
Manapság már annyira nem.
Ahogy a környezetemben látom, inkább az IT és a focista a menő, mert ezek pénzesek.
Doki...a legtöbb nem keres jól, sokat melózik, fáradt, túlterhelt,...
20/25 anonim válasza:
Nekem pl nem. Elsőre jól hangzik, de én délután 4-ig, 5-ig dolgozok, nem szeretném, ha a párom ügyeletbe járna, este dolgozna meg hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!