Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvos szakma mindig imponáló lesz a nőknek?
Igen.
Neked mennyire imponálna, ha a feleséged orvos lenne?
Na ugye:)
1980-ban még lehet az volt, vagy Nyugatabbra még mindig az, de itt Mo-n kb. kitörölheti vele az ember, legalábbis az anyagi és erkölcsi megbecsültség tekintetében.
Legjobb példa erre az este 8-as tapsolás, pontosabban a rá adott reakciók. Félre ne érts, nem várta el senki, de ami utálkozás a közösségi médiában ment, hogy "bezzeg ő a gyerekkel otthon van, mégse tapsol senki" más pedig "a boltban dolgozik, engem sem tapsolnak". Igaz, hogy ha Micike ront el valamit, akkor max. nem lesz lehúzva a 10 dgk parizer, de ha az orvos, akkor lehet, hogy Micikére húzzák a zsákot.
De ugyanígy mindennapos, amikor a nagy okos fájós foggal a sürgősségire (nem a fogászat ügyeletre!) megy hajnal 3-kor és milyen szemét mindenki, hogy el akarják küldeni.
Nők? Nők többségénél egy normális munkának számít (kb. mint a mérnök vagy infós), de semmi extra. 30-as kollégák többsége a baráti körömben egyedülálló, jó részük kb. le is tett az ismerkedésről.
(32F, orvos)
Sokaknak igen, de nekem személy szerint nem annyira.
Habár hipochonder létemre elég sok betegséggel tisztában vagyok, sokszor már kész diagnózissal megyek orvoshoz, ha problémám van (általában el is találom :D ), ennek ellenére nekem kicsit sok lenne, azt érezném, hogy az én végzettségem sokkal általánosabb, amiről többet tudok beszélgetni/mesélni, de egy orvos nekem mondhatja a biológiát, valahogy annyira nem lenne közös témánk szerintem. Persze egy orvosnak is lehet millió más érdeklődési köre, de azért jó, ha a fő érdeklődési körünkben azért nagy a metszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!