Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés?
A legnagyobb közösségi oldalon benne vagyok egy csoportba ami érdekel.
Onnan bejelölt egy pasi és elkezdtünk beszélgetni, majd egyszercsak azt vettük észre, hogy minden nap beszélgetünk és mindenféle témáról tudunk beszélgetni.
Viszont a pasinak van barátnője már 10 éve de mondta, hogy már nem olyan mint rég ezidőben volt hogy már szétmentek csak újra összejöttek csak, hogy ő nem boldog már.
És meg akar személyesen is ismerni, hogyha úgy alakul akkor megpróbálhatnánk együtt.
De azt nem értem miért kell megvárni míg lesz másik fix csaj ha nem boldog miért nem lép ki a sz.. r kapcsolatból?
Nem elég tökös ahhoz az öcsi, hogy kiheverjen egy szakítást,
vaaaaagy
nem is fog szakítani, viszont alkalomadtán összejárhattok kefélni.
Mindkettő kiváló opció, a helyedben én sem tudnám, hogy melyiket válasszam.
Mert egyedül lenni xarabb, mint egy rossz kapcsolatban eltengődni.
Legalábbis sokan gondolkoznak így, köztük én is :/
26/F
Az ilyen nem fog már szakítani. Gondolj bele, 10 év után pont azért fogja felborítani az egész életét, mert valakivel pár hete írogat?
Ennyi erővel a nők nagy része 1-2 év után szakítana az éppen aktuális szórakoztatójáért.
Ez nekem nagyon nem tetszik.
Én megmondtam neki, hogy hozza helyre a barátnőjével mert én nem leszek az aki miatt végelesz egy kapcsolatnak.
Igy kenyelmes. Mosnak, foznek ra. Nem kell magarol gondoskodnia
Miert adna fel ezt, amig nem biztos, hogy megkapja mastol is?
Kényelmes így neki , de ha tudnád mennyien vannak így!
Nagyon régóta próbálok neten ismerkedni, ne tudd meg hány nő van ugyanígy! Panaszkodnak hogy így szar a barátjukkal meg úgy szar. Ha ilyennel összefutok én gyorsan leépítem őket. Nem szeretnék olyan nővel ismerkedni aki nem képes egy szarul működő kapcsolatból kilépni, és ismerkedik miközben párja van! Köszönöm nem!
Ja és természetesen ezek közül sokan csak szexelni akarnak, eszük ágában sincs kilépni a kapcsolatukból. Ugyanígy a férfiak is, valószínűsítem akivel te ismerkedsz is csak dugni akar...
Na de mindegy is, nem az én dolgom.
Nekem mikor elszaródott a házasságom az volt az első gondolatom, hogy el kell váljak. Nem az hogy akkor most keresek valakit, ha találok majd elválok...nem.
Elvárásaim is ilyenek lennének egy nő felé , legyen képes kilépni a rossz kalcsolatból, és tudjon önállóan létezni. Ennyi.
Szóval jogos a te elvárásod is hogy előbb szakítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!