Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki két pasival van párhuzamosan, akkor megcsalja mindkét férfit?
Érdekes sztori. A nő elvileg mindkét férfiba szerelmes. A régebbi tudomást szerez az újabbról, de az új nem tudja a régebbit.
Hangsúlyozom a kapcsolat minkét pasival egy időben történik!!! Az elején úgy volt, hogy az elsőhöz hozzámegy, de jött ez a másik. Szóval a régi pasi annak ellenére fenntartotta a kapcsolatot, hogy kiderült a turpiszság. Még az esküvő után is fenntartották a szexuális kapcsolatot, mert azt elfelejtettem leírni, hogy a másodikhoz hozzáment feleségül. Az újdonsült férj volt "tiszta" egyedül ebben az egész históriában, no meg felszarvazott. Mondjuk szarv jutott másnak is.
Ha tud róla és hagyja, akkor beleegyezik.
Nem voltam még ilyen helyzetben, de aki marad úgy, hogy megcsalják, az nyitott kapcsolatban van, ha akarja, ha nem.
8/8
"Ha te vagy a nő, akkor gratulálok. Büszke lehetsz magadra."
Ki mondta, hogy én vagyok? Ezt imádom ebben az oldalban, hogy ha kéri az ember, ha nem, beolvasnak neki. Ahelyett, hogy a kérdésre fókuszálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!