Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül rossz embernek küldtem el a videót, mit csináljak?
Csináltam egy videót a páromnak, messengeren át akartam küldeni neki, de eggyel lejjebb nyomtam, és egy másik ismerősömnek ment át. Csak utána vettem észre, hogy már elküldtem. Nem tudom mit csináljak, páromnak még nem is mondtam. Az az ismerősöm látta, de nem írt semmit. Gondolhatja hogy véletlen volt? Mit csináljak, írjak neki, kezdjek magyarázkodni vagy mintha mi sem történt volna, ne foglalkozzak vele? Nagyon ciki, ti mit csinálnátok?
L/25
Üzenet törlése és tisztázd vele
Nem is értem hogy gondolod hogy küldesz neki egy gondolom erotikus videót egy szó nélkül
Durva, hogy ez nem megy saját kútfőből.
Na mindegy,
Nyilván a téves ismerösnek megírod, hogy sorry véletlen küldted neki kéred törölje az emlékkel együtt.
Azt, hogy a párodnak mit mondjál...na ez fogósabb kérdés. Vagy az igazat, vagy hallgass örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!