Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyán bántam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán bántam vele erre ő letiltott?

Figyelt kérdés
Beszólogattam a lánynak, sértegettem őt aztán ignoráltam, de nagyon megbántam és rájöttem milyen fontos része volt az életemnek. Olyan alapnak gondoltam, hogy ő van nekem, de letiltott mindenhonnan és a telefont se veszi fel nekem. Hogy tegyem ezt jóvá??
2020. ápr. 26. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is letiltottam az exemet, elegem lett abból, hogy kihasznált, és ezek után még mindig totál hülyének néz. Azóta 3 hónap telt el, és azóta sem válaszoltam egy üzenetére sem, amit otthagyott a munkahelyemen meg az egyik társkereső oldalon, mielőtt balra húztam. Ha betelik a pohár, akkor betelik, onnantól kezdve nincs visszaút. Azokkal az esélyekkel kellett volna élni, amiket ezelőtt kaptál.
2020. ápr. 26. 05:33
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos az ember sokszor előbb cselekszik mint, gondolkozik,de szerintem sosem késő változtatni, ha az ember belátta,hogy hibázott.

Próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot, szerintem se hívogasd őt folyamatosan,de sms-t is írhatsz neki akár kezdetnek.

2020. ápr. 26. 06:58
 13/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem csak abban az esetben lehetne ezt jóvátenni, ha meggyōznéd a lányt arról, hogy többé soha nem leszel ilyen vadbarom.

Viszont errōl nagyon nehéz meggyōzni bárkit is, hiszen jogosan gondolhat arra a lány, hogy most csak azért jópofiznál neki, mert félsz, hogy elveszíted, de amint újra megszokod ōt, visszatérne újra a bunkózás.

Az emberek nem változnak, nem érdemes veled foglalkozni. Megismerte, hogy milyen ember vagy s ennyit errōl.

2020. ápr. 26. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 11-es válaszoló nagyon jól írja!

Ez a kérdés és a kapcsolódó magyarázat nagyon sok emléket előhozott bennem. Esetemben csak egy kollégáról van szó (aki barátnak mondta magát). Hónapokig tartó konfliktusos időszak van mögöttünk, amit mindig próbáltam megoldani, írásban, szóban, de soha nem sikerült, mert a kolléga vagy nem ért rá, vagy nem mutatott hajlandóságot a megoldásra. Annak ellenére sem, hogy a leparasztozása ellenére is igyekeztem megoldani és feloldani a helyzetet (amiért azóta sem kért bocsánatot). Lejáratott a kollégáink előtt. Pont azt csinálta, amit a kérdező is írt, csak volt nézőközönség is. Volt egy csomó lehetőség, amivel élhetett volna, és a mindent eldöntő beszélgetésünk is úgy ért véget, hogy 100%-ban én voltam a hibás mindenért. Ekkor tettem pontot a kapcsolat végére. Soha nem tiltottam le senkit, a telefonomban azt sem tudtam, hogyan kell számot tiltani. Most már tudom. Annyira mélyen megbántott, hogy megléptem ezt. Azóta eltelt már lassan 1,5 év, de még most sem tudok vele kommunikálni, nagy ívben kerülöm őt. Továbbra is a tiltólistámon van. Ő az egyetlen, aki ott van...

A 11-esnek én is köszönöm a választ, mert ebből a szempontból ezt még nem vizsgáltam meg.

2020. ápr. 26. 10:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a tanulópénz. Megtanulhatsz viselkedni.:)
2020. ápr. 26. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!