Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél olyan sráccal aki érzelmileg labilis, sérült és nem tudja kimutatni az érzéseit normálisan?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 22:40
21/27 anonim válasza:
Akkor vegyél egy nőt, hajrá, nem itt fogod szerintem megtalálni életed párját
22/27 A kérdező kommentje:
Nem mehetek ezzel oda senkihez.
2020. ápr. 24. 23:13
23/27 anonim válasza:
Egy psziholgust ajanlok a nozessel raersz a penzedet meg okosan fektesd be ez egy olyan toke ami egy eletre kenylemes eletet tud biztositani ha okosan kezeled, mindenesetre amig nem vagy tul a vesztesegeiden addig nehezebb rendes kapcsolatot alakitani,
24/27 A kérdező kommentje:
Igazatok van.
2020. ápr. 24. 23:26
25/27 anonim válasza:
Nem pár kell neked, hanem barátok. Amikor vége ennek a jelen helyzetnek, keressél egy jó szociális hobbit.
26/27 anonim válasza:
Szerintem 42 millió nem sok, plusz egyre többen kései gyerekek, az emberek 60 felé pedig gyorsan kezdenek ritkulni. Egészen reális.
42 millóból lakást is kell venni(vagy valami), elszáll jó 30 millió, a maradékot befektetheti.
Nincs munkád, ahol szólhatsz a másikhoz?
27/27 A kérdező kommentje:
A járvány miatt bezárt a bár ahol dolgoztam.
2020. ápr. 25. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!