Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi incel?
Nem tudom pontosan mi az az incel, de kb vagom mar az itteni szohasznalatbol.
Inakbb a makacs, besavanyodott, tenyvak incelekkel van baj, akik elveszik mas lelkesedeset is, es csak birka modjan tudjak szidni a noket, ujra es ujra es semmi jozan tanacsra, ervre nem hallgatnak, es baxtatnak mast ok nelkul, plane akinek lathato a nickje 😁
Mert itt össze lehet verődni, és anonim módon, büntetlenül, az akol melegben fikázni mindenkit.
F
ps: amúgy nőkből is érdekes a felhozatal, ők nem vitatkoznak, viszont ha férfiként bármikor azt mondod, hogy a nőnek nem volt igaza, akkor 0% azonnal a pontozásod.
Szóval mindkét oldalról itt vannak a harcos típusok, akik minden apróságba beleállnak, eszük ágában nincs kommunikálni, csak megy a fikázás meg a lepontozás
"Azért vagyok itt, mert célom a gyakoris nők idegszálainak elégetése."
A gyakoris nők kb 80%-a troll férfi. Jó reggelt!
F
Mivel nincs kapcsolatuk, családi életük, így bőven van idejük írogatni. Az oldal arctalan, anonim, így nem kockáztatnak semmit.
Engem leginkább az általánosításaik zavarnak, meg a hatalmas meggyőződés, amivel magyarázzák a marhaságaikat. Több, mint 10 éve vagyok az oldalon, régen se volt semmi, de mostanra tényleg idehordott a szél minden szemetet.
Szerencsére azért most is vannak intelligens, segítőkész, szimpatikus gyakorizók is szép számmal, és jó pár történet, amikor valóban segítettünk egymásnak nehéz helyzetekben.
A nyomik eleinte bosszantottak. Párszor még reagáltam a marhaságaikra, próbáltam érvelni nekik. Mostanra kikerülöm a kérdéseiket, ha jobb napom van, odatrollkodok valami nem túl kedveset, de szórakoztatót.
Valójában sajnálom őket, de nekik pszichológus kéne, nem pedig internet.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!