Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul esett a dolog. Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esett a dolog. Nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

A koronavírus miatt 2 hónap óta a napokban láttam először a párom. Sok mellettünk a veszélyeztetett ember, ezért nem akartunk, meg nem is mentünk szinte sehova egyedül se. Rosszul esett mikor hallottam, hogy mennek hozzá a szülei. Az apjával minden héten találkozik de az érthető, mert együtt gondoznak idős rokonokat. Viszont például a párom anyjának egyáltalán nem lenne muszáj pont vírus idején menni a páromhoz. Most már másodjára megy hozzá az elmúlt hetekben. Mikor nem volt járvány, akkor alig ment, hetekig meg hónapokig nem.

Nekem rosszul esett, hogy ők láthatják a páromat, én meg nem. Nem a párom hívta őket, bejelentették, hogy mennek, bár kérdezték, lesz-e közös programunk, mert ha meg velem lenne programja, nem akarnak zavarni.

Én nem merek találkozni a párommal a vírus miatt de az meg rosszul esik kicsit, bánt hogy a szülei láthatják én meg nem.

(A párom találkozna, csak én nem merek. Épp azért mert nekem a szüleim veszélyeztetettek, a párom meg mégiscsak érintkezik a szüleivel meg idős rokont ápol (ráadásul a gondozóval is éppen összefuthat) és ilyen helyzetekben nehezebb elkapni.

Persze tudom hogy az én döntésem, hogy találkozok-e vele de rosszul esik hogy én nem láthatom. Felelősségteljesebb vagyok szerintem mint az anyja.

A párom persze azzal érvel, hogy kocsival mennek, az nem olyan veszélyes mint tömegközlekedés. Meg hogy biztos én se mondanám a saját szüleimnek hogy ne menjenek. Erre azt reagáltam, hogy de igen, mondanám, mert ha vele se találkozok, akkor velük se. Vagy veszélyes mindenkivel vagy senkivel.

2020. ápr. 24. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Belemagyarázol ebbe a helyzetbe olyat, ami nem biztos,hogy úgy van ! Te eldöntötted, hogy nem mész, a szülei mennek! Én is mennék,látni szeretném a gyerekemet! Hogy mennyire hiányzol a párodnak, azt csak ő tudja, ezen feleslegesen gyötröd magad! Az érzései az övéi,megmondani nem lehet, hogy mit érezzen!
2020. ápr. 24. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján, párod egyedül lakik. Költözz hozzá erre a pár hónapra.
2020. ápr. 24. 10:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Az is elszomorít, hogy nem is szokta kifejezni, hogy hiányzom neki. Lehet gondolja de egyszerűen nem mondja ki.

Nem beszél érzésekről. Én meg így honnan tudjam mit érez?

Persze lehet nem is hiányol.

2020. ápr. 24. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az fontos, hogy tisztában legyünk a másik érzéseivel! Jó ha ki van mondva, természetesen akkor, ha szinkronban van a tettekkel! Beszélj a pároddal, hogy szükséged van a megerősítésre,szóban, tettekben!
2020. ápr. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!