Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más lány is aki ezt igy gondolja ahogy ő? kicsit fura : D
Van egy jó csaj itt a városba 17éves lesz,ez a csaj minden srác álma erre felé :D nekem is :D
a csaj kissé fura gondolkodású :D
még nem volt pasija,majd csak akkor akar barátot magának amikor már 20on valahány éves lesz és elveszi valaki feleségül,addig no szex+smárolás :D
most ez milyen már? :D
van olyan csak itt köztetek aki igy akarja élni életét? :D
ha nem vallásos, ez csak egy lekoptató duma az általa nem megfelelőnek tartott jelentkezők felé szerintem :D
amugy én ezzel nem értek egyet a gyakorlatban, de szép elképzelés, lehet normálisabb világunk lenne ha többen gondolkodnának igy.
nem vallásos,meg nem is úgy nevelik szerintem mert a nővére nem olyan mint ő.. :D
nem lekoptato duma mert mindenkinek ezt mondja nem csak nekem,meg tényleg még pasival sem láttam utcán meg sehol,na meg a tesoja is mondta hogy nem volt még neki senkije :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!