Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan kérdezik, hogy gáz-e, ciki-e ez vagy az. Én meg azt kérdezem, hogyha netán az, akkor mivan?
Figyelt kérdés
Miféle hátrány ér, mert n évesen szűz vagy, ha fiatalabb, mint a lány, ha alacsonyabb, ha a lány kezdeményez vagy akármi...? Nem kapsz kenyeret a boltban? Megszűnnek bizonyos alkotmányos jogaid? Mégis mit kell ezen ennyit aggódni, hogy mit szólnak mások?
(mielőtt azt hinné valakibárkiakárki, hogy azért mondom ezt, mert sosem voltam "ciki" helyzetben, elmondom, hogy pedig de, és valahogy sosem ütött szíven, hogy valamiben különbözök a sablontól.)
18/F
2010. júl. 27. 22:05
21/23 A kérdező kommentje:
Bizonyám. De nem is akármennyi, már 47szer reinkarnálódtam, azé érzed ;) :D Van még ott, ahonnan ez jött (: :D
2010. júl. 27. 23:04
22/23 anonim válasza:
jol indultak a valaszok most a vegere egy kicsit elhulyeskedtetek:)
18/F Muhaha
23/23 A kérdező kommentje:
Bocs, de látod, hogy nem nagyon jött a nép :)
És én is ellépdesek, ha még valami gondolata van valakinek, nyugodt szívvel leírhatja (:
Lóéjt!
2010. júl. 27. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!