Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan kérdezik, hogy gáz-e, ciki-e ez vagy az. Én meg azt kérdezem, hogyha netán az, akkor mivan?
Miféle hátrány ér, mert n évesen szűz vagy, ha fiatalabb, mint a lány, ha alacsonyabb, ha a lány kezdeményez vagy akármi...? Nem kapsz kenyeret a boltban? Megszűnnek bizonyos alkotmányos jogaid? Mégis mit kell ezen ennyit aggódni, hogy mit szólnak mások?
(mielőtt azt hinné valakibárkiakárki, hogy azért mondom ezt, mert sosem voltam "ciki" helyzetben, elmondom, hogy pedig de, és valahogy sosem ütött szíven, hogy valamiben különbözök a sablontól.)
18/F
Hogy akkor mi van?Semmi, csak szeretik az emberek másokon kiélni a kisebbségi érzéseiket meg a félelmeiket, dühüket, azért van ez a felhajtás(ciki, gáz és társaik)
20f
hat en szerintem egyik sem ciki en pld 18 eves vagyok eleg magas (196cm) es gondolhatod h a baratnom 164:D az egyik srac ezt cikinek talalta (csunyan fogalmazott) adtam neki egy boxot es azota mar nem tartja cikinek:D:D::D:D
18/F Muhaha
18/F Muhaha
Én is 196 centi vagyok :D
Igazából a kérdés lényege valami olyasmi, hogy akik bármi ilyesmit cikinek gondolnak, elgondolkozzanak... már persze ha sikerül :\
Na meg hátha jön valami birka megmagyarázni, hogy igenis fontos mit gondol a többség...
akkor lenezlek benneteket :P (211cm)
Nandor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!