Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellett megbántania?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett megbántania?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 2 éve együtt vagyunk és szájjal csak 1x tudtam kielégíteni, pedig elmondta hogy jó neki, de mégsem érzek rá, pedig beleadok mindent. És legutóbb azt mondta elég béna vagyok ebben! Annyira megbántott ezzel, hogy visszaszóltam neki, hogy ő pedig buta, csúnya és szarul keres! Aztán szakított velem, letiltott mindenhol! Ha nem bánt meg, akkor én sem mondtam volna ilyeneket neki!
2020. ápr. 20. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
35%

hány évesek vagytok? :D

szerintem tőle sem szép, h lebénázott, de amit te mondtál az sokkal sértőbb. 24N

2020. ápr. 20. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

2 év alatt egy orgazmus. Aztán besértődsz, mikor közli, hogy béna vagy?? Mert? Nem vagy az?

Tudjuk, tudjuk, minden egyéb módon ötször élvezett el egy dugás alatt... Csak az fog ki rajtad, hogy megtaláld a csiklóját, és ütemesen nyalogasd.

Az teljesen érthető, ha szakított veled, miután szándékosan megbántottad. De minek neked olyan nő vissza, aki csúnya, buta, és xarul keres? Ennél jobbat se sikerült találni?

Egyébként ne aggódj, a legtöbb nő pár alkalom után kihajít, ha elmondja, hogy szereti, és te nem úgy csinálod, a szex meg xar nyálas nélkül.

2020. ápr. 20. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Jól tette,hogy szakított. És ja,tényleg bèna vagy.
2020. ápr. 20. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút érthető a barátnőd reakciója, én is dobtalak volna.
2020. ápr. 20. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
lol xD hát az lehet, hogy bunkóság volt, hogy ezt mondta, de amit utána tettél az rámutatott arra, hogy igaza volt
2020. ápr. 20. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

"buta, csúnya és szarul keres!" xD

Ez a szöveg jó, ezt lopom. Legközelebb ha veszekedünk a barátnőmmel, szó szerint ezt fogom neki mondani én is :D

2020. ápr. 20. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát bammeg ha 2 évig magyarázza, hogy mit szeretne, te meg nem vagy képes arra, hogy megtanuld, akkor igaza volt. Akkor is, amikor lebénázod, meg akkor is, amikor a szánalmas kis beszólogatásod után kivágott.
2020. ápr. 20. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
uramisten de gáz vagy. Te vagy a buta...meg a béna is... Fogadjunk a p*csöd is kicsi.
2020. ápr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!