Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy kapcsolatban soknak szamit?
Elso felevben nekem sem volt soha vitam senkivel, de egyebkent nem szamit szerintem soknak, bar nalunk ot ev utan is maximum egy evben egyszer fordul elo olyan vita, hogy utana mondjuk egy orat nem szolok a masikhoz. (Tobb nem is nagyon lenne kivitelezheto, mivel egyutt elunk, az ajtocsapkodos akkor most elmegyek itthonrol egy fel napra meg nem a mi stilusunk :D)
Szerintem ha tanulsz a dologbol es plane a vitakezeleseden probalsz javitani, akkor egyelore nem veszes.
Egy kapcsolat - lehet bármennyire jó és tökéletes - nem létezik nézetkülönbségek nélkül. Ezeket nyugodt hangnemben, a szót a másik fojtani akarása nélkül kell, kulturált emberek módjára megbeszélni. Évtizedek óta vagyok nős. Vannak véleménykülönbségek. A mosolyszünet csak addig tart, amíg a másiknak nincs mondanivalója. Nem azt nézzük, hogy a múltkor én szólaltam meg előbb, akkor most megvárom, hogy te szólalj meg elsőnek.
Így működik. Ha valaki azt mondja, hogy náluk nincs civakodás, akkor az egyikük a bólintójános, a másik meg az uralkodó.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!