Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért játsza az elérhetetlent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játsza az elérhetetlent?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi, egy rövid ideig kollégák voltunk, aztán én céget váltottam, de ugyanabban a munkakörben maradtam, tehát munka miatt gyakran találkozunk.

Már az első perctől kezdve észrevettem, hogy zavarban van előttem, hebeg-habog és állandóan engem bámul. Facebook-on egy csomó, kétértelmű dolgot oszt meg, aminek valahogy mindig köze van hozzám, de pl. sosem írt vissza egy üzenetemre sem. Akkoriban voltunk kollégák, mikor nekem a születésnapom volt. Vártam, hogy írjon neten, nem tette, munkában megemlítettem neki, hogy most volt és ott sem mondott annyit, hogy Boldogat, csak nevetgélt. Volt egy céges buli, én ittas voltam, de ő szín józan és ő kezdeményezte a csókot. Egyik kollégája, akivel én is jóba vagyok, azt mondtam, hogy látta, én voltam a telóján a háttér.

Egyszerűen látom, ahogy a szemembe néz, hogy nagyon nem közömbös felém, mégis pl. a saját szemem láttára beszélt ki vagy olyan csóvókkal lóg, akikről tudja, hogy mennyire idegesítenek.

2020. ápr. 20. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... "de ő szín józan és ő kezdeményezte a csókot" Eddig azt hittem csak bebeszéled magadnak hogy tetszel neki. :D

de ez így nagyon gáz. Szerintem hagyd a fenébe.

2020. ápr. 20. 07:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké, mondjuk jó 10 évvel fiatalabb is nálam, szóval túl sokat nem is várhattam...
2020. ápr. 20. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk kicsit beteg, hogy te vagy a háttérképe. :D Úgy értem ebben a szituációban.
2020. ápr. 20. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél határozott lépéseket, ha akarsz tőle valamit, nem kell belemenni a tinis játékaiba.
2020. ápr. 20. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Ez a tipik tetszik a srác de nem akarom h tudjon róla mert biztos nem vagyok neki elég jó de azért véletlenül millió jelet adok arra h bejön, áh inkább depizek majd néhány évet amiatt h elszalasztom.
2020. ápr. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!