Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomat megakartam látogatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomat megakartam látogatni a munkahelyén, nem akart beszélni velem és lelépett a munkaterületről, elment haza, mi baja lehetett? Ez normális, hogy elmegy?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez hihetetlenül égő,hogy beállítasz a munkahelyére csak úgy??!!

Elképzelem a szitut,hogy ülök melóhelyen és felőlem akaárkit lehet a pasim Brad Pitt is akkor is mennyire égő már ,hogy egyszer csak felnézek és ott áll mellettem??? Mégis mit akartál te ott?? Ha akarsz valamit írj sms vagy hívj fel és visszahívlak szünetben. Simán lehet,hogy annyira égőnek érezte és nem tudta mit reagáljon,hogy elmenekült.

2020. ápr. 19. 11:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmenekülnék, ha a másik csak így beállítana. Rohadt kellemetlen és bajba sodorthat a főnöknél! Meg aztán nem is tudjuk, hogy milyen oknál fogva mentél oda?

Azért, hogy jelenetet rendezz, meg veszekedjetek? Mert akkor meg pláne beszélni se akarnék veled én se a helyében.

Tök mindegy igazából, milyen indokkal kerested fel, a munkahely az munkahely, tessék komolyan venni!

2020. ápr. 19. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Es mi lett a folytatas??? Lelepett azt a fonoke megkert ha mar itt vagy akkor folytasd a munkajat :D
2020. ápr. 20. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális dolog, hogy emiatt lelépett a munkahelyéről, de az sem, hogy beállítottál oda.
2021. máj. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!