Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zaklatnak?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha zaklatnak?!

Figyelt kérdés

20 éves pasi vagyok, és összeakadtam egy 15 éves csajjal. Pár nap után küldött picit intimebb képet. Valahogy megtudták. Azóta zaklat az apja és a család barátja aki van vagy 26-28 legalább, de teljesen bele van esve a csajba, de megigérte az apjának hogy vár vele 18 éves koráig. A lány nem szereti.

Azóta folyamatosan hivogatnak hogy pedofil vagyok (ahogy betöltötte a 14-et legális, bár sose volt ilyen fiatal barátnőm, nem tudom mi ütött belém) és el akarják terjeszteni hogy pedofil vagyok illetve ide akarnak jönni lemészárolni a családomat. Mindkettő idegbeteg.

Rendőrséghez nem nagyon fordulnék mert küldtem 1-2 képet neki hogy egyetemen füvezünk és hát az nehogy kitudódjon.

2020. ápr. 18. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#7: A hamis tanúzást a törvény bünteti, erre minden tárgyalás elején felhívják a figyelmet. Azért érdekelne, hogy milyen az a „hamis bizonyíték”. Kérdező, két lehetőséged van, vagy jogi útra tereled a dolgot, vállalva, hogy téged is elővesznek a füvezés vagy akár az intim képek miatt, vagy hagyod az egészet a fenébe, letiltod őket és reménykedsz, hogy sikerül megszabadulni tőlük. Ez a két lehetőséged van, ennél jobbat nem tudunk mondani.
2020. ápr. 18. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Meg a gyereké, akit meg fognak hurcolni. A zaklatók bevett fegyvere hogy az áldozatra hárítják a felelősséget. Az a húsz éves meg, aki általános iskolák környékén kajtat csaj után, beteges. És pont nem számít hogy a törvény legalizálta a kiskorúak szexuális kihasználását.
2020. ápr. 18. 22:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a hamis tanúzást büntetik, de azt is hogy a csajszi mennyire retteg az apjától.

Lehet rendőrség lesz ebből, bár félek olyanokért kapnak el amiben ártatlan vagyok.

A füvet még fel is vállalom, 1-2 cigiért alig kaphatok valamit. De a lányt tényleg nem zsaroltam, csak akkor találták ki mikor elmondtam hogy a törvény csak akkor bünteti ha erőszak, a kora szerint rendben van.

De írta hogy szeret és hogy akarja ezt, fel tudom mutatni bizonyítéknak. Csak akkor is mondhatják hogy befolyásoltam valamivel és csak nem merte megmondani hogy nem akarja a dolgot.

2020. ápr. 18. 22:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es, nem rá hárítom.

Őt sajnálom legjobban, mert ilyen emberek veszik körül. Azt a pasiját akivel egyszer le is fog feküdni x év múlva, fel is darabolják?!

Facebookon írt rám egy ismerkedős posztom miatt, eleve haverokat kerestem csak, véletlenül alakult így. Sokáig nem is tudtam hogy ilyen fiatal, sokkal idősebbnek néz ki.

Egy volt osztálytársam komoly kapcsolatban él egy hasonló korú lánnyal hónapok óta, őt a lány családja elfogadja. Nyilván nekem nem a kislányok a zsánereim, 20 évesen a 17-19 éves lányok jönnek be, utólag derült ki hogy 2 évvel fiatalabb mint amennyinek tűnik. Én is belátom hogy a 15 már túl fiatal, de nem is olyan kicsi hogy pedofil legyek. Ha 17 éves pasival csinálta volna ezt, ugyan úgy meghurcolnák!

2020. ápr. 18. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Mentsd le a beszélgetéseket, főként amikor küldte a képet hogy milyen kontextusba küldte előzmények stb. Látszódjon hogy nem fenyegetted. Ha tényleg félted magad menj el a rendőrségre, tégy feljelentést, a fűtől szabadulj meg. Az kevésbé bizonyítható hogy füveztél
2020. ápr. 19. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!