Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyutt elek a volt parommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiscica21 kérdése:

Egyutt elek a volt parommal az anyosomekmal es sogorom is itt lakik. Es vonzodom hozza es azota volt koztunk 3 alkalom. De szerintem csak kis kalandra kellek neki. mit tegyek? Felejtsem el vagy jatszak en is?

Figyelt kérdés
En 27 o 40 eves
2020. ápr. 18. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Megtűrnek ott. Szerinted anyós és az ex mit fog szólni? Úgy látszik lyuksógort nem érdekli, hogy veled mi van! Nem tudom hány éves vagy, de nagyon fiatal lehetsz, inkább költözz haza.
2020. ápr. 18. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom mi van manapság a Maónika show helyett, menj be valami ilyen műsorba és add elő a nagy problémádat.
2020. ápr. 18. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Titokba van akk mikor nincs otthon senki es sztem csak kivancsi h milyen vagyok semmi tobb de olyan izgalmas mert mikor kettesbe vagyunk sunyin mosolyog
2020. ápr. 20. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaa hát ha olyan izgi akkor "mi is itt a probléma?" egyébként vagy kitalált sztori vagy nem tudom...
2020. ápr. 20. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:

A sógor megkapja ingyen a pipihúst, persze, hogy sunyin mosolyog.

Nem veszed észre, hogy rajtad röhög? És ezen izgulsz fel?

2020. ápr. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!