Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Igen, mert én is vallásos vagyok. Akinek Golgota-tetkója van, rossz ember nem lehet. 25/N
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem mikor valaki ilyen morcosan néz. Konkrétan nem merek hozzászólni. Viszont ez a dzsumbuj szakáll tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nem. Maga a férfi sem tetszik, de ha csak a stílusát nézem, az sem. A tetkókat imádom, de a kereszteket, meg bármilyen más vallásos szimbólumot nem viselem el. A borostát is szeretem, de a szakállat nem. A haja se tetszik, de azzal megbarátkoznék, ha minden más stimmelne.
5/9 anonim válasza:
Szép szeme van. Nekem alapból nem tetszik a szakáll, se a tetkó, se ez a stílus, de ez a srác nagyon egyben van. A mogorva nézés meg egy dolog, épp erre van kedve, így nézni.
6/9 anonim válasza:
Kék vér? Rendes gyerek, csak ne verd át. 😉
7/9 anonim válasza:
Nem.
Igen proli dolog a nyakra az a tetkó.
8/9 anonim válasza:
Arturo Muselli az igazi neve a tagnak, olasz színész. A tetkója nem igazi, a Gomorra című sorozat miatt van rajta.
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és nekem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!