Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarnak ismerkedni, akkor miért érdeklődnek szokásaimról?
Többször előfordult itt hogy egy kérdésem után nők írtak privát üzenetet, hogy ők kielemeznek illetve próbálnak tanácsot adni nekem miért nem megy a csajozás... Pár üzenetváltás után szó nélkül eltűnnek és válasz nélkül hagynak. Legalább dobhatnának annyit, hogy "bocsi hogy írtam, rájöttem hogy mégsem tudok segíteni", ebből tudnám hogy így zárta le.
Nem hullajtok értük könnyet, csak érdekelne a női logika 🙂
180/80/31(F)
Így egyszerűbb, nem követ szó-szót, nem kell magyarázkodni.
Ez is egy módja a lezárásnak, amiből érteni kell.
(Mondom ezt úgy, hogy én sosem szoktam eltűnni.)
31 évesen lehetne már annyi eszed hogy értsd a nőket! Mind ilyen. Azt hiszik hogy a rosszfiúk majd mellettük(majd MIATTUK hahaha) megváltoznak... a szerencsétlen lúzerekből majd ők embert faragnak... dehogy! Egyik nap ezt gondolják, a másik nap meg mást!
Nekik élmény kell! Nem az hogy csajozni tanitsanak egy balfszt! Erre elég hamar rá szoktak jönni, és ennyire korrekt az összes hogy így lelép.
És ki a hülye? Te! Hogy tőlük várod hogy az életedet megoldják... Egyszer felnősz apukám, és rájössz hogy te vagy a férfi, neked kell őket iranyítani. Az meg hogy ez majd csak addigra tudatosul benned hogy már fel sem fog állni az csakis a te bajod!
Lehet megunták. Velem is előfordul, itt is, hogy az X edik üzenetre nem válaszolok. Körbejártuk a témát, ennyi. Nem akarok búcsúzkodást, nem ismerjük egymást, ki ő nekem, miért kéne búcsúzkodni?
Valószínűleg nagyon gáz a profilod, ha ennyien akarnak segíteni. Inkább a jószándékot nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!