Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleit láttad egy páron/személyen hogy nem akar gyereket? Vagy akar nagyon de meddő?
Előre leszögezem hogy attól hogy nem akar valaki gyereket szülni/nevelni NEM gyerekes és szeleburdi,de akik gyerekesek komolytalanok a többség nem "nőtt fel ehhez".
Én amit észrevettem gyerektelen 30+ os párokon: össze-vissza nevetgélnek, buliznak, millió haverjuk van akik elsődleges helyet töltenek be az életükben, face insta poszttal ünneplik házikedvenceik szülinapját, úgy viselkednek mint a kamaszok.
Másik hogy vetted észre hogy meddők? Nem kötik az orrunkra de van pár jel..miből lehet észrevenni?
A harmadik x-től, ha egy nő gyereket akkar, és egyedülálló akkor szinte megbolondul. Erről nincs kedvem most kisregényt írni. De nem durvábban örült egy ilyen nő, mint egy kapuzárási pánikos pasi.
A kédésed többi részére csak igen hosszan lehetne válaszolni.
23-as igen íígy van!! Nem 1 30+ os nőt láttam kiborulni azon h azonnal gyereket akar akárhonnan..teljes őrület! Tartós kapcsolatban vagy már addigra házasként de minimum stabil élettársként szeretnék én is 29+ évesen szülni. De max 2x. :D
Tudom hogy hosszan lehet csak válaszolni de tegyétek meg ha már elolvasta vki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!