Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleit láttad egy páron/személyen hogy nem akar gyereket? Vagy akar nagyon de meddő?
Előre leszögezem hogy attól hogy nem akar valaki gyereket szülni/nevelni NEM gyerekes és szeleburdi,de akik gyerekesek komolytalanok a többség nem "nőtt fel ehhez".
Én amit észrevettem gyerektelen 30+ os párokon: össze-vissza nevetgélnek, buliznak, millió haverjuk van akik elsődleges helyet töltenek be az életükben, face insta poszttal ünneplik házikedvenceik szülinapját, úgy viselkednek mint a kamaszok.
Másik hogy vetted észre hogy meddők? Nem kötik az orrunkra de van pár jel..miből lehet észrevenni?
De ugye nem az a csaj vagy már megint, aki azon izél, hogy a párja tesójának miért nincs gyereke?
Privátban már kiveséztük a témát, ha te vagy az. Egyébként semmi közöd hozzá, de ha értelmes vagy, össze tudod rakni a puzzle darabjait.
#13. Örülök neki. Volt itt egy lány a napokban, aki folyton azt kérdezgette, hogy tényleg meddő-e a párjának a testvére, meg hogy mi baja lehet.
Én tényleg csak azt tudom mondani, hogy akiknek nem jön össze, de még nem derült ki, hogy mi a baj (és mennyire orvosolható, mert sok esetben a meddő nem is meddő valójában, szóval nem kell feladni a reményt), ők felhozhatják a gyerektémát, és úgy beszélnek róla, hogy látod rajtuk, hogy akarnak. Mégis szomorúnak tűnhetnek, mert még nincs.
Én gyerekmentesként fel sem hozom a témát, mert szeretném elkerülni a térítést és az ítélkezést.
Nagyon nem akarok gyereket soha,nem tudnám szeretni. Ezekböl látszik: 2x volt abortuszom,nem szeretem a gyerekeket,párommal sokat utaztunk,horhy a vazektómiát megcsinálják,igy végre már nem kell parázni és soha nem is lesz gyerekem. Imádom az állatokat ,a cicáim az én kisbabáim. Egy nő
Ja és nincsenek sok barátaink,nem szoktunk bulizni. Jól megvagyunk ,nem vagyink tul komolyak sem
#16 Nem mindenki olyan elfogadó sajnos, mint te.
Nagyon sok ember elítéli, ha valaki nem akar.
Egyébként nekem szerencsére sosem volt nem kívánt terhességem, ezáltal abortuszom sem. *kop-kop*
Egyikőtöket se ítéllek el! Mire fel? Mások mire fel ítélkeznek? A nő/férfi "elköttetését"-h ne lehessen gyereke nem teljesen értem ha van fogamzasgatlo modszer millio,nagyon sok. De ők 110%ra akarnak menni--> ezt is el tudom fogadni. Abortusz? Azt is, mert nyilván aki megy az nem hobbyból jár oda, ha huzamban 3-4X megy akkor tanuljon védekezni de 1-2X ez bizony..becsúszhat. Én se szeretném átélni. Ha valaki 6 gyereket csinál,csinálja kész pont. Viszont ez a másnak esni mert nem akar..hát ja gáz.
Nekünk fel is hozta anyós jelölt valami kapcsán mintha csak említené!! De úgy fűzte a szállakat h nyilvánvaló legyen: rájöjjön akarunk e. Én rávágtam mosolyogva hogy "csak 30 után de igen"- látszott rajta h oké van válasz és a fia párja nem vágta rá hogy nem...mert akkor a fiának hisztizett volna.
Amúgy 30 körül szeretnék 1vagy 2gyereket. Valóban. Tehát nem hazudtam! :D
Aki meg felettem ítélkezne vagy felettetek annak mutatjuk merre az arra..kifele. xD
Szóval semmi jele kívül ki akar ki nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!