Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, mi a véleményetek egy ilyesfajta évfordulós csináld-magad meglepetésről?
A pasitok (utálom a párom szót :D ) az évfordulótokon romantikus körítés mellett (vacsora, virágok, kedvenc ellazulós zenék)meglepne titeket egy romantikus-erotikus novellával, amiben ti ketten vagytok a főszereplők.
(Feltételezve persze, hogy a srác írásképe nem okoz fizikai fájdalmat, és képes is szórakoztatóan, igényesen papírra vetni a gondolatait :) )
Közel jársz, én a barátomtól meglehetősen gyakran kapok általa írt verseket, és nem egy volt, ami erotikus volt.
Nekem nagyon tetszene.
24/N
Ilyesmi stílusra gondoltam (a név persze most álnév, a véglegesbe az ő neve kerül :) )
"Midori tenyerével finoman eltolt magától, ajka halvány mosolyra nyílt, és pihegve kapkodta a levegőt. Arcán pír szaladt át, amint lecsúsztatta a válláról a ruha pántját, és kibújt a fekete szaténból, mint pillangó a bábjából.
Elakadt a lélegzetem – ahogy ott állt előttem világító, hófehér bőrével, élettől duzzadó, gömbölyű melleivel, tekintetében pajkos csillogással, egyszeriben megszűnt számomra a külvilág. Csak ő létezett és az iránta érzett vágyam – a vágy, amely az első találkozásunk óta perzselt, és amelyről mindeddig nem akartam tudomást venni."
Én meg a pasitok szót utálom.
Kaptam ennél jóval kevésbé giccses, viszont annál inkább erotikus írást.
Csak ismered a párod ízlését, hogy neki mi jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!