Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a partneretek azt mondaná csalódott bennetek?
Figyelt kérdés
Rosszul éreznétek magatokat? Megpróbálnátok a kedvében járni?2020. ápr. 15. 20:20
2/5 anonim válasza:
Tudomásul venném, hogy részéről irányomba ez egy lezárt történet, és nem keresném többé. Ja, és ezt szóban tisztáznám is vele, hogy rendben, akkor részemről is vége.
3/5 anonim válasza:
Nagyon szomorú lennék, én viszont én vagyok, nem tudok és nem is akarok megváltozni senki kedvéért. Ezért aztán vége is lenne, mert ha nem tud tisztelni akkor nem maradok vele. Ez fordítva is így van, ha csalódok valakiben és megrendül a bizalom és a tisztelet, vége.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, mi a szituáció. Ha tényleg tettem valami olyat, akkor nyilván megértem és megpróbálom helyrehozni. De ha csak úgy odavágja, mert pl nem tetszik neki valami, vagy vitatkozás közben ezt vágja a fejemhez, akkor én azt mondanám "oké én is" és ezzel le is zárjuk a dolgot, nem csak a vitát, a kapcsolatot is. Szóval ha van alapja a csalódottságának az teljesen oké, de ha csak úgy vagdalkozik ezzel, akkor az nem.
5/5 anonim válasza:
Attol fugg, mi az, belatom-e, jogosnak tartom-e, es hajlando lennek-e valtoztatni.
Kulonben en is csalodtam es csakany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!