Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedesi szakaszban azt irja a srac egy beszelgetes végén hogy szia majd irj ha akarsz holnap, es nem irok, es 2 nap mulva nekem esik mint egy àllat, az beteg?
Szpval ugy valtunk el, hogy majd irjak.
Nem is ertettem elöször nem mindegy hogy ki ir legközelebb? Ez ilyen egyszer en, aztan te jössz tipusu dolog?de csak annyit reagaltam ok.
Viszont a napjaim melo rokonok haztartas àgyba beesés ejszaka abszolut semmi nem volt amit meg kellett volna osztanom egy ismerkedö felben levö online sraccal. A formularis kinbeszelgeteseket pedig nem nekem talàltàk ki.
Erre 2 nap mulva ramir. De nincs temaja nincs az hogy milyen aprobol, hanem CSAK es kizarolag azert irt hogy lecsessen hogy nem irtam.
Jeleztem hogy bocs nem tudtam hogy ez kötelezö talan ez vmi munkahely vagy mi?
A lehetö legkedvesebben elö adtam neki a napom hogy lassa Semmi olyan nincs benne amibe egy online sracot be kene avatnom. Nem erti ugy se mit tanulok, nem lehet beavatni a csaladi gondolataimba hisz ugy sem lat bele, es csak olyan miatt hogy szia joejt alszom minek is irjak.
Nalam evidens es ezt is mondtam ha viszont Ö szeretne velem barmit megosztani kikivankozik valami szivesrn veszem. Es most van/volt ilyen?
Nem, nincs temaja nem volt miröl irnia csak a lecseszés. Meg hogy en dobjam fel a napjàt.
Es irtam neki hogy:
Most elmagyaraztam kedvesen miert nem irok amikor nem irok, megosztottam veled hogy de attol barmit szivesen fogadok ha neked van vmi megosztani valod nekem, de ilyenek miatt hogy lecseszel többet ne is irj inkabb, most is elvetted ezzel az etvagyam is.
Egy nöt nem igy kell megfogni. Hogy a nagy lecseszesre vàrni hogy majd ö aztan attol majd irni akar biztos percenkent.
Aztan még neki all feljebb hogy ezek utan nem akar velem kontaktolni.
Erre irtam, hogy akkor minek balhezott ha nem is akar irkalni? Akkor hagyott volna engem békén inkabb.
Kérdés mivel nem ismerem személyesen de ennek "kapcsolatnak"jobb ha igy nem is adok eselyt ugye?
Szoval lelkiismeret furdalas nelkül elkönyvelhetem hogy vmi nem stimmel a sraccal?
Nekem ez annàl böven rosszabbnak tünik.
Mintha mentàlisan beteg lenne. Szoval nem csak jellemkérdèsnek tünik most nekem ez igy
Akkor jol erzem
Köszi
Online ismerkedes.
Ha vki(joforman egy idegen) nem valaszol nem ir, nem ezen fogok pörögni az teljesen biztos.
Hát szép kis ismerkedés, biztos én is hagynám.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!