Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánt terhesség esetén miért választják inkább az abortuszt, mint az örökbe adást?
SZERINTEM azert, mert az orokbe adas meg rosszabb mint az abortusz.Az orokbe adott gyerekek sosem lesznek epp emberek, a lelki serultek lesznek. A legjobb esetben is, ha mondjuk pici koruktol JO neveloszulokhoz kerulnek, akkor talan, de abba bele gondoltal mar, hogy igyis rengeteg gyerek van az arvahazakban?Minem meg csinalni?
Plusz, hogy nem konnyu egy babat kihordani.
Leszogezem, hogy en sem tartom jo dolognak az abortuszt, de sztem igyis ez a legjobb valasztas.
utolsó vagyok: még annyit, hogy akitől azt hallottad, hogy elhízik meg ez is egy védekezési módszer, az nem érv. épeszű ember ilyet nem mond.
normális embert súlyos lelkiválságba sodor az abortusz, mégha alaposan átgondolta és ez volt az utolsó mentsvára. én sem fogom igazán feldolgozni soha szerintem. és itt nem a fizikai része a veszélyes (orvoshallgatóként nyilván tudod, hogy missed ab. esetén is ugyanúgy fejezik be a terhességet mint a művi ab esetén) hanem az, hogy örökké megmérgezi a lelked és a személyiséged része lesz a tudat, hogy egyszer, valamikor ilyen helyzetbe kerültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!