Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen szép barátnője, egy ilyen srácnak? Mi a titka Dezső Bencének?
2020. ápr. 15. 05:04
1/14 anonim válasza:
A titok a sminkben és a megvilágításban rejlik.
2/14 anonim válasza:
Nem bírom a srácot, de értelmetlen más életében turkálni. Ha valaki ilyen témákon pörög, inkább azzal kéne foglalkoznia hogy neki miért nem sikerül szerinte megfelelő partnert találnia és javítson a hibáin.
3/14 anonim válasza:
Nem ismerem a sracot, de normalisan nez ki es nem tunik egy elveszett sracnak. Mi lenne a titka? Gondolom bejon a csajnak.
5/14 anonim válasza:
Volt egy kollégám, aki ennél a srácnál sokkal szarabbul nézett ki.Pufi, szemüveges, csúnya srác volt. A felesége pedig egy bomba jó nő volt. Én is felettem már magamban ezt a kérdést. Miért? Hogyan?
Viszont nagy dumája volt, vagány volt, tele volt önbizalommal. Ezzel kompenzálta az előnytelen kinézetét....
6/14 A kérdező kommentje:
Igen valami ilyesmi lehet itt is. Esetleg anyagiak.
Köszi mindenkinek, aki a kérdésemre a válaszolt, aki engem próbált kioktatni azzal nem tudok mit kezdeni :P
2020. ápr. 15. 09:51
7/14 anonim válasza:
A srác szerintem teljesen átlagos a csaj meg valószínűleg a jellemébe szeretett bele. Nem igazán értem mi a meglepő.
Valószínűleg épp azért vonzó és szórakoztató számára amiért vannak emberek akik nézik és követik ezt a csatornát.
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem illenek össze külsőre, nem egy kategória.
2020. ápr. 15. 09:57
9/14 anonim válasza:
Ránézésre nagyon is egy kaliberű a kettő. Nem értem a kérdést
10/14 anonim válasza:
Dezső Bence egy jellemtelen patkány, ennek ellenére el kell ismernem, hogy helyes srác. A csajjal teljesen egy kategória, átlagosan szép lány de nem kirívóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!