Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy a szép nőknek csak olyan hapsi kell akinek drága autója van?
Nem is tudtam, hogy a kocsival fogok dugni és majd azzal fogok beszélgetni.
Wow, még az is lehet, hogy nem vagyok jó nő, mert a páromnak nincs kocsija egyáltalán :O
Oké, most #maradjotthon van, de úgy egyébként apád-anyád nem szokott kirugdosni a való világba?
Rohadt unalmasak már ezek az ideböfögött ilyen kérdések. Nem elég, hogy rosszindulatú lúzerek vagytok, még kitalálni sem tudtok semmi értelmeset. Ugyanazt szajkózátok naponta többször.
Egy szép nőre több férfi hajt, és így nyilván ha már van választék, akkor a legelőnyösebbet választja.
(Mondjuk érdekes, itt a Gyakori mindig beírják a nők, hogy nekik nem számít a pasi pénze, de azért legyen komoly diplomája, ami ugye kulcs a pénzhez. >:) )
7.-nek.
Mert egy BKK bérlettel nem lehet villantani, meg lemenni a Balatonra, meg Budakeszire, meg ...
Te csak buszozz!
Én sokak szerint szép vagyok(bár, mint tudjuk a szépség relatív), és hányok az ilyen "X autóm van, y millió volt, a farkam is aranyban van" idiótàktól.
Sokszor leírtam már itt, hogy miért. Leírom most is leírom. Aki csak és kizàrólag az autójàról vagy a fizetéséről, vagy apuci pénzéről tud beszélni, abból két véglet fog kialakulni: Az elején beadja, hogy ahhhh, olyan gazdag vagyok, hogy csak na, és utána rád fog kiabàlni mindent, és olyanokat fog mondani, hogy "Nézd csak! 18 évesen van jogsim, 3 autóm, és az is Audi, BMW meg Merzsó, TE SOHA AZ ÉLETBEN NEM FOGOD EZT ELÉRNI, AMIT ÉN, te csak egy csicska vagy, én még az Istenkiràlycsàszàr, aaahhh magamra is élvezek el, olyan király vagyok, na.
Másik véglet: Így akár magának szó szerint csajt venni, mert a pénzén és az autóján kívül SEMMIT nem tud felmutatni, sem intelligenciàt, sem illemet, semmit.
Engem személy szerint kur vára nem érdekel, hogy kinek mije van. Inkább ne legyen semmije, ne legyen lakása, ne legyen jogsija se, de nekem ne hajtogassa, hogy ő a félisten, én meg egy csicska aki sose lesz sikeres, csak azért, mert engem apuci nem tömött milliókkal 16 éves koromtól kezdve, vagy nem sóherkodom már 20 éve.
Röviden ennyi. Az a nő aki ezekre hajt az meg szintén idióta, és nincs önbecsülése semennyi. Két pasim is volt, aki próbált így viselkedni (egyébként pénzük sem volt, annyi hogy az egyiket tömte az apja havonta 1-2 millióval, de önerőből pénze egyiknek sem volt), mindkettőt igen rövid idő alatt zavartam el a retkes pi csàba.
Hát azért ne vegyetek mindenkit egy kalap alá!
Mert egyáltalán nemigaz hogy csak olyan pasi kell!
Azt be kell vallani hogy igen nyilván vannak ilyenek,de viszont olyanok is akiknek nem számít mid van vagy éppen mid nincs, mert nem az autót vagy a pénzt látja benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!