Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ő is szeretett engem, vagy miért féltékeny?
Volt egy fél évig tartó szeretői kapcsolatom. Én az elejétől fogva szerelmes voltam az illetőbe és tulajdonképpen a mai napig csak rá tudok gondolni.
Fantasztikus volt közöttünk az összhang nem csak testileg, de kommunikációban, gondolkodásban és mindenben.
Februárban azonban elköltözött a feleségével egy másik országba, és bár vissza fognak még járni Magyarországra, úgy váltunk el, hogy ő nagyon köszön nekem mindent, viszont valószínűleg ennek vége, vagy ha fent tudjuk tartani valahogy a dolgot, akkor nagyon vigyázzunk rá, hogy titokban maradjon.
Iszonyatosan szerettem, de a költözésük miatt kezdtem tudatosítani magamban, hogy ennek ebben a formában vége, bár azt megbeszéltük, hogy egy baráti kapcsolat megmarad közöttünk.
A sors úgy hozta, hogy megismerkedtem egy másik férfivel, amit elújságoltam neki, erre elkezdett cinikus lenni, kételkedett a dologban és azóta nem válaszol az üzeneteimre.
Mivel nem egy érzelgős típus, sose tudtam eldönteni, hogy ő is szeretett-e engem. A mostani viselkedése arra enged következtetni, hogy igen, vagy létezik olyan féltékenység is, ami nem függ össze az érzelmekkel?
Hát ha annyira szeretett volna, akkor elhagyta volna a feleségét miattad, de ugye ez nem történt meg.
Nőként inkább az a véleményem, hogy persze, hogy zavarja a dolog, mert ha te összejössz valaki mással, akkor már nem leszel ott neki, ha hazajön.
Több okból kifolyólag se lett volna opció, hogy elváljanak, ezt nem is vártam el tőle. Nem hiszem, hogy csak ettől függ a dolog.
Előtte napi szintű beszélőviszonyban voltunk. Ha valami miatt kiborultam, órákig képes volt telefonon keresztül vígasztalni, de amúgy is volt, hogy vagy háromszor hívtuk egymást egy nap. Nem egy szimpla "összejárunk dugni" viszony volt.
Sőt, másfél-két hónap után már egyszer mondta, hogy jobb lenne, ha lezárnánk, mégsem tudta, és mielőtt elköltöztek volna, mondta, hogy szeretné ezt hosszú ideig folytatni, mert ilyen nő nem volt még az életében.
Ez egyszerű birtoklási vágy.
Szoktam röhögni a haverjaimon is, mikor kirúgják a barátnőt, de utána elvárják, hogy a csaj vonuljon zárdába, és soha többé más férfire ne nézzen. Ez az ego-ról szól, nem arról, hogy kellesz neki (ha kellettél volna, akkor veled költözik külföldre, és nem az asszonykával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!