Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szórakozik velem ez a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozik velem ez a fiú?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel mikor megismerkedtünk, csak barátok voltunk. Akkor éppen volt párkapcsolata, így nem is lehetett volna több. Viszont sok baja volt, és én mindig meghallgattam. Aztán szakítottak a barátnőjével, jó 3 hónapig nem voltak együtt, és eközben egyszer lefeküdtünk. Aztán nem lett belőle semmi, mert visszament a barátnőjéhez (ami nem lepett meg, pedig a csaj szórakozott vele, össze vissza csalta, meg állandóan veszekedtek), viszont azóta is folyton csak panaszkodott nekem rá. Ezután is volt, hogy le akart volna feküdni velem, de visszautasítottam az ilyen közeledését, miután újra együtt voltak. A legtöbb ami történt így, hogy egyszer megöleltem. Mindig jött, hogy már megint összevesztek, elege van belőle, stb. Teljesen ki volt, volt hogy verekedett miatta, volt hogy ököllel a falba ütött egy veszekedés után. De ha meg beszélgetés kell neki, mindig hozzám jön. Szó szerint nálam sírja ki magát. Amit én elfogadtam, mint nő, nem kellek neki, de ha barátnak jó vagyok, elfogadtam a helyzetet. Én is elkezdtem randizni, találkoztam is egy férfival, és mikor ő ezt megtudta, teljesen kiakadt. Elviharzott, és napokig nem is válaszolt nekem, aztán mikor mondtam, hogy végül nem lett semmi a pasival, mert találkoztunk 3x, de végül nem lett belőle semmi, akkor megint szóba állt velem. Mintha féltékeny lett volna, pedig nem is voltunk együtt, neki ott a barátnője, nem értem, azt gondolta majd életem végéig rá várok? Most félek, megint találkozok valakivel, újra besértődik? Nem tudom mit tehetnék, hogy ne haragudjon rám, ti mit tennétek?

L/24

2020. ápr. 13. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért foglalkozol ennyire valakivel, aki csak kihasznált téged. Igen, szórakozik veled, és azért, mert te ezt megengeded neki.
2020. ápr. 13. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy a fiúhoz kötve.

Ha el tudod vele képzelni a sorsodat, akkor állítsd választás elé: vagy a másik lány, vagy Te, állandóra, de ne légy neki a lelki szemetesládája. A többi rajta múlik.

2020. ápr. 13. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen mégis mit hagyod hogy egy ilyen határozatlan szerencsétlen rangasson? Éld az életed ha akar valamit akkor kezdemenyez ha nem teszi akkor nem akar.
2020. ápr. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!