Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem?
Figyelt kérdés
Van edzésen egy lány. Mindig egy pasival jön, gondolom, hogy a pasija.
Észrevettem már két edzés alkalmával, hogy engem néz, aztán rámosolyogtam, és Ő vissza mosolyog, és tartja a szemkontaktust.
Ilyen helyzetben még nem voltam, és tapasztalt sem vagyok.
Miért csinálja ezt a pasija(?) jelenlétében?
2019. júl. 23. 10:22
2/3 anonim válasza:
1. Nem biztos, hogy a pasija.
2. Csak szimplán szimpatikus vagy neki, de ennyi
3. Tetszel neki.
Tudom nem szép dolog kapcsolatban (ha ez az neki)másokat is nézegetni,visszamosolyogni, de aki már ezt megteszi pláne többször is az már nem kötődik annyira a párjához.
3/3 anonim válasza:
Néha nem értem ezeket a leírásokat. Nem tudod eldönteni, hogy a fickója-e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!