Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha megkapom számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha megkapom számomra a legjobb kinézetű pasikat?

Figyelt kérdés
Sosem volt gond azzal, hogy akik nagyon tetszettek külsőre azokkal könnyen ment az ismerkedés. Nagyon jól elvoltam velük később szexre is sor került, viszont fogalmam sincs, hogy miért, de párkapcsolatot csak egyikükkel tudtam kialakítani. Vele is azért lett vége, mert más nőkkel is flörtölgetett és ez nekem nem fért bele. A nekem tetsző pasikkal maximum csak a szexkapcsolat jön össze, ennél több, még ha a fejem tetejére állok sem sikerül. Kérdeztem az egyiket, hogy miért nem tudja velem elképzelni. Azt válaszolta, hogy sem külsőre sem belsőre nincs velem baj, csak hogy nem passzolunk egymáshoz. De ezt én olyan kamu szagúnak érzem. Mert ha mindenhogyan bejönnék neki, akkor nem csak szex lenne. Valaki magyarázza el, hogy miért történik ez újra és újra..közben meg a fiatalságom elszáll és nem jön össze semmi komoly. Férfiak magyarázzátok el, hogy miért történik meg ez velem újra és újra, mert már kezdek nagyon elkeseredni.
2020. ápr. 13. 15:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mennyi itt a sok frusztrált pasi! Biztos csúnyák vagytok, még szexelni sem tudtok.🥺
2020. ápr. 13. 15:22
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

"Esetleg nem túl hamar, nem túl könnyen adod oda a férfiaknak a testedet (is)?"

Hagyjuk már ezt a hülyeséget. Nem "odaadja magát", hanem közösen szexelnek. Ennél fogva amennyire luvnya az egyik, ugyanannyira hímluvnya a másik.

2020. ápr. 13. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

"Mennyi itt a sok frusztrált pasi! Biztos csúnyák vagytok, még szexelni sem tudtok" Na most már tuti troll vagy :)

És valószínű férfi is.

2020. ápr. 13. 15:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Nő vagyok! Csak ha már ilyen “rendes és kedves és jó szándékú” válaszolókkal van dolgok én sem tudok másképpen állni hozzájuk!!!
2020. ápr. 13. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
Tuti férfi vagy, ne erőlködj.
2020. ápr. 13. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Az nem lehet, hogy olyanokba "futsz bele" mindig, akik nem is akarnak párkapcsolatot? A "futsz bele"-t direkt raktam időzőjelbe, mert ennek is mindig oka van. Nem lehet, hogy direkt a flegmaság, rosszfiússág vonz, és picit visszafogottabbnak tűnő emberekre legyintesz, mert az neked nem elég izgi?
2020. ápr. 13. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
#11 te szexelsz helyettünk is.
2020. ápr. 13. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
93%
Eleve nem szimpi egy no ha szexkapcsolatai vannak es nem komolyak
2020. ápr. 13. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj ránk kérdező, azt hittünk te vagy egy frusztrált férfi, mert a kérdésed annyira abszurd, hogy nehéz elhinni, hogy valódi.

Teljesítménynek, erénynek állítod be azt, hogy könnyen tudtál ismerkedni.

Állításod szerint sok, "jó minőségű" férfival volt dolgot, mégis csak egytől kérdezted meg a számodra az egyik legfontosabb kérdést, és még ő neki sem tudod elhinni a választ, még ő benne sem tudsz megbízni, csakúgy, mint egy kivételével az összes párodban.

Azt sem értem, hogy miért általánosságban véve a férfiakat kérdezed, de sokkal inkább hibáztatod. Mi tehetünk róla, hogy rosszul választasz rendszeresen? Nem hallgatsz senkire sem, se a családodra, se barátokra, se olyan férfiakra, akiket elvileg keresel?

2020. ápr. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!