Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Múlhat el szerelem emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlhat el szerelem emiatt?

Figyelt kérdés

Ha hónapokig nem látjuk egymást a párommal, csak telefon, skype, messenger van, az lehet a kapcsolat próbája?

És ha valami fontos dologban máshogy gondolkodunk?

Például, én hoztam fel az összeköltözés témát, ő nagyon nem akarta egy ideig. Aztán most már változott a véleménye de most meg én bizonytalanodtam el. Ő minden téren nehezebben dönt, mint én meg az élet minden területén hajlamos bizonytalankodni. Nagyjából úgy tudnám leírni, hogy mire hajlamosabb lenne költözni, addigra meg èn lettem bizonytalan. Pont amiatt hogy sokáig bizonytalankodott.

Emberileg továbbra is szeretem, kevés emberre számíthatok úgy, mint rá, bizonyos szempontból tökéletes pasi de mintha nem ugyanazt érezném mint korábban.

A családjával kapcsolatban is ambivalens érzéseim voltak, talán ez is hozzájárul (rendesek, nem piszkálnak, csak részben hátráltatják az összeköltözést)

Vannak a párommal kapcsolatban kellemes emlékeim, például a közös programok, a kirándulásaink, a filmezéseink, az együtt alvások...de ez már olyan régen volt.

Három éve tart a kapcsolatunk.

Egy ideig nagyon zavart, hogy nem látom, hogy bizonytalan, hogy én fejezem ki jobban az érzéseim, most már nem érint olyan mélyen. Most már lehet ő keres jobban engem, ő nosztalgiázik többet, rajta jobban látszik, hogy szeret mint rajtam.

Néha úgy érzem, hogy már külsőleg sem olyan vonzó, mint régen.

Meg a szex gondolata úgy általában sem tud érdekelni. Nem fantáziálok másokról sem.

Arra gondoltam, hogy amikor végre vége a járványnak, akkor el kellene mennünk romantikázni, mondjuk egy erdei séta, a kedvenc éttermünkben egy vacsora, kirándulás a közelben valahol és akkor hátha kiderül mit is érzek. Hogy újraéled-e a szerelem vagy csak közönyösség lesz.

A párom már gondolkodott a következő úti célunkon is, ez is egy nagy változás nála mert mielőtt megismertem, alig utazott.

2020. ápr. 13. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát bocs, de nálatok sehol nincs szerelem, és vágy.

Ez az egész olyan mintha "nincs ló jó a szamár is" . Az jön le a sok sok mondatodból, hogy annyira igazán neked nincs ehhez kedved, inkább nyűg, de még is csak van valami. De annyira nem fontos.

És nem érintene túlzottan rosszul és nem vergődnél amiatt ha vége lenne.

2020. ápr. 13. 14:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Olyan érzésem van, mintha mostanában nem azt érezném, amit régen... és nem úgy szeretném, ahogy régen.

Pár hónapja meg az évek során gyakran volt, hogy alig vártam, hogy írjon nekem... most elvagyok magamba.

2020. ápr. 13. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:

11. vagyok.

Igen kb ezt mondom.,

volt ilyen nálam is, csak fordítva...volt ilyen barátnőm.

alig vártam, hogy megszólaljon a telefon, hogy láthassam, hogy minden percem vele töltsem de aztán ez egyre jobban csökkent egyre kevésbé érdekelt...majd vége lett.

2020. ápr. 13. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!