Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, titeket nagyon zavar az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket nagyon zavar az, amikor ezen az oldalon férfiak privátban írnak nektek ismerkedési szándékkal? Lenézitek az ilyen férfiakat vagy szívesen ismerkedtek velük? Tegyük fel, hogy normális a férfi és jó a helyesírása.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Zavarna, ha tudnam, mi van a levelben. De olvasatlanul torlom. Semmibol nem all a Badoon csinalni. Ott van fenykep ( kamuprofilt is lehet lebuktatni) es tudod, hogy van-e tetszes.
2020. ápr. 11. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Mivel egy társkeresőn sem vagyok fent, így természetesen ignorálok minden ilyen magánéletbe bepofátlankodást idegenek részéről.
2020. ápr. 11. 21:38
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Engem csak az zavar amikor 1. valaki ilyen proli üzenetet ír hogy "mutasd meg a pumcid" vagy hasonló. Nem tudom hogy trollkodni akar-e vagy aberrált de az ilyeneket utalom.

2. amikoe kiírok egy szimpla kérdést ami férfiaknak szól alapvetően és erre kapok x privát üzenetet. Holott én csak egy kérdést írtam ki, nem feltétlen akarok ismerkedni v dumálni v ilyesmi..

2020. ápr. 11. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Nem szoktam válaszolni, mert nem érdekel. Ha ismerkedni akarok, úgy viselkedek. Efy ártatlan válaszra nem akarok privát nyáladzásokat kapni.

Vannak páran az oldalon, akik konkrétan szexajánlattal írtak rám, nekik szoktam írni szórakozásból olyan üzeneteket, hogy végleg elmegy a kedvük, mert az ilyen férgek különösen felbsznak, de a többi annyira nem érdekel

2020. ápr. 11. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem zavar. 20/L
2020. ápr. 11. 23:10
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem zavar, de nem ismerkedek. Néha, mikor van kedvem beszélgetni, akkor válaszolok ha normális stílusban írt az illető.
2020. ápr. 11. 23:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Akik durr bele ismerkedési céllal írnak, azokkal hamar rövidre fogom.

Akik csak beszélgetni szeretnének, azok nem zavarnak.

2020. ápr. 12. 08:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy csávó nekem is többször küldött már ajánlatot szexkapcsolatra, ameddig le nem tiltottam. Egy társkeresőn még korrekt lenne egy ilyen üzenet, de itt inkább nevetséges, hogy annyira sem méltat, hogy elolvassa és értelmezze az adott kérdésem vagy hozzászólásom, ami "felkeltette az érdeklődését" (és amiből egyértelműen kiderülhetett volna számára, hogy NEM szexkapcsolatot keresek és egyébként sem fér bele az értékrendembe ilyesmi) és ehhez mérten írt volna. Mivel ennek ellenére is rámírt, ebből látszik, hogy csak annyit olvasott el a komment végén, hogy "N" és már írta is az üzenetet, gondolom minden más nőnemű válaszolónak is.

Az pedig a másik halálom, amikor azzal írnak, hogy "szívesen megismernélek" vagy "van kedved ismerkedni?". Nem ám kérdezne valamit, hogy válaszoljak és elinduljon egy beszélgetés (aka ismerkedés), hanem csak "szeretnélek megismerni". Erre még valaszolni sem lehet, baromi esetlen az, hogy "oké, akkor ismerkedjünk", utána mi jön? Kérdések sorozata?

2020. ápr. 12. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A látatlanba ismerkedés bizsergő érzése... :D Ilyenkor minden pasika beleképzeli az álmai nőjét abba, akinek ír.

Ráadásul nulla stílussal, lényegre törően... :D

2 nap múlva meg itt sírnak, hogy 30 évesen még nem volt nőjük. Miééééért???

Az internet 15 év alatt kitermelt egy baromi nagy életképtelen réteget, ennek sajnos mindenki szemtanúja vagy elszenvedője.

2020. ápr. 12. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavar.

1) Nem azért vagyok itt fent

2) Én úgy vagyok vele, hogy ismerkedésnél fontos a fizikai vonzalom és a belső is. Ha felmennék társkeresőre, nyilván, ott is lehet hazudni, de ott van egy kitöltött adatlap, amit meg lehet nézni a másikról, vannak fotók. Na már most, itt csak egy válaszomból indulnak ki, azt sem tudják gyakran, hogy hol lakom, hány éves vagyok, hogy nézek ki, mi az érdeklődési köröm, semmit.

Pont ezért nagyon olyan érzésem van, hogy annyira kiéhezettek, hogy minden, csak p...a legyen, ez meg eléggé taszító.

3) Pont emiatt én sem tudom, hogy kivel állok szemben, amikor ideírja NiceGuy325, hogy "szimpi vagy, ismizzünk". Ha már elkezdenénk képet cserélni, és nagyon taszítana, és megmondom, akkor jönne az, hogy felszínes k...a vagyok.

4) Ráadásul nagyon sokszor ugyanazok az emberek írjálnák rá mindenkire, ez meg tényleg undorító szintű igénytelenségre vall (szerintem pl. "édesmézes" azzal tölti az összes idejét, hogy bárkire ráír, akiről azt feltételezi, hogy nőnemű...) - szerintem nem attól lesz valaki elég önzetlen meg kevésbé felszínes, hogy bárki jó lenne neki, és nincsenek sem elvárásai, sem szűrői

2020. ápr. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!