Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb férfinak miért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinak miért a "vasalódeszka"-alkatú csajok kelle (né) nek?

Figyelt kérdés

A én kolégáim a kifejezeten sovány nők után ezsi a fene. Akiknek nincs melle meg s###gge, pedig sokan azt mondják, hogy "a kutya játszik csntokkal", mégis z megy sorozatba h azt fejtegetik, mimindennnnt művelnének a Katival vagy a Marival(ezek csak példa nevek), aki persze úgy náz ki mint Samu, a csontváz nno biosz órán, és a csávó hasát széjjelszúrná ezek a nők bordái..... Nem azt mondom én se vagyok elhízva, kötzepes, nem sován és nem is kövér ealkatú vagyok, és engem még se akarnak. De pesze olyan "kapcsolatba", "viszonyba" persze én meg bele se mennék, ahol """a hím egyed csak párosodni akar"""....

Bocsi a helyesírásért telefonos vagyok

2020. ápr. 11. 16:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

3as teelfonon ola kicsi a bilenytüt, hogy szinte midig melé nyulok, legalábisaz éne .telefonomon, ami nem épen alsókategoróriás...

4es Magaságon.166 cm, súlyom pedig mindig is 55 kiló volt, van tehát egy kicsi alhasam de az pólóba nemigen látszik. Nevagyok kövé, se sován

2020. ápr. 19. 12:32
 22/22 anonim ***** válasza:

omg

inkább ne magyarázkodtál volna... telóról írok épp, sokan mások is. Megjegyzem, hogy törölni is lehet. Nem 1-2 melléütésről van szó vagy épp ékezetek, vesszők hiányáról!

Volt nekem régen igencsak kis kijelzős "okostelefonom" és nyomógombos is. Nem értem a problémád! Kíváncsi vagyok milyen telefonod van. Kezemben most egy MI A1 van. Nem egy felsőkategóriás 🤔😂

Nekem is szokott melléütés lenni, vagy helyesírási hiba, amit utólag veszek észre, ezekbe nem is szoktak belekötni(max ha valaki nagyon akar). Nem egy szakdolgozatot írok. De ilyen mértékben már rettentően zavaró és nehezen érthető! Van itt más baj is, csak ennyit mondok😛

btw nem #3-mas vagyok.

2020. ápr. 19. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!