Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ölelés mikor jelent többet egy férfi és egy nő között?
Figyelt kérdés
Az ölelés időtartamának hossza az egyik mérvadó? Pl. nem két másodpercről van szó, hanem sokkal tovább, illetve szorosan magához ölel, nehezen enged el.
Nő vagyok és a férfival nagyon jó barátias kapcsolatban vagyunk.
2020. ápr. 10. 22:17
1/5 anonim válasza:
Igen, a hossza is benne lehet ebben és persze a milyensége is. Más megölelni a barátod és más megölelni a szerelmed.
2/5 anonim válasza:
Meg talán az összeérő testfelület mérete. Baráti ölelésnél az arc és a vállöv ér össze. Szerelminél egymásnak simul a két test arctól ágyékig.
3/5 anonim válasza:
Szerintem amiket említettél, már többre utalnak. Érezni azt, ha "nagyon" simul, bújik...
4/5 A kérdező kommentje:
Kb. a hasunk aljáig voltunk összesimulva. Amikor kibontakoztam volna az ölelésből, megragadta két kézzel a vállam és azt mondta "még nem szabadulsz meg tőlem". Végül nem történt semmi beszélgetésen kívül, mert megjelent más személy. Hirtelen eltűnt a bensőséges hangulat, bár utána láttam párszor, hogy figyel.
2020. ápr. 10. 22:57
5/5 anonim válasza:
Igazából vannak emberek, akik a haverjaikat is úgy ölelik, mint mások a hosszú idő után újra látott életük szerelmét. Szóval sajnos ennyiből nem lehet megmondani, hogy hogyan viszonyul hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!