Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy tudtok megbízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tudtok megbízni a párotokban?

Figyelt kérdés
Például egy friss kapcsolatban. Nem féltek, hogy egyszer meg fog csalni titeket? Vagy valahogy átver, megbánt, stb. Én nem tudok feltétel nélkül bízni senkiben, és mindig gyanakvó vagyok, nem tudom ez másnál hogy működik?
2020. ápr. 9. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Friss kapcsolatban még nem ragaszkodok hozzá annyira, hogy szarulessen, ha átcsesz. Nem kutatok utána, csak éber vagyok. Később pedig normális esetben úgy viselkedik, hogy ne aggódjak.

Például párommal mindent egyeztetünk, nincs olyan, hogy "léptem, csá" meg "nem adom meg a jelszavam", minden nyitott, minden adott, épp emiatt nincs is kutakodás egymás dolgaiban, mert mindenről tudunk anélkül is, hogy faggatózni meg hasonlókat kelljen és a gesztusaink is arról árulkodnak, hogy nincs mit takargatnunk.

A bankszámlám az egyetlen, amihez nem férne hozzá, ahhoz is csak azért, mert nem indokolt.

2020. ápr. 9. 14:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

1) Nem a kapcsolatban várom a bizalom kialakulását hanem eleve olyan emberrel jövök össze akiben megbízom. Nem is értem mi értelme olyannal lenni akiben nem bízom..

2) Ha megcsal ő vesztett többet, az én lelkiismeretem tiszta.

2020. ápr. 9. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatunk elején (ez több évtizede volt) feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Ez a bizalom ma is tart. Egyikünk sem hűtlenkedett, de erre nem is kerestük az alkalmat (lehet, hogy lett volna alkalom).

Ffi.

2020. ápr. 9. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha félek attól, hogy megcsal/átver/megbánt, attól jobb lesz nekem? Ha félek tőle, akkor nem fogja megtenni? Ezzel a bizalmatlansággal csak magát emészti fel az ember. Persze, egy friss kapcsolatban nem adom meg a hozzáférést a megtakarításaimhoz, meg nem íratom a nevére a fél lakást, de banyek... Ha megcsal, megcsal, az ő baja, ha megtudom, repül. Ha átver, szintén. Ha megbánt? Tegye már fel a kezét az, akit soha nem bántotta meg a párja akarva-akaratlan? Itt is a mértéke számít nyilván.
2020. ápr. 9. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
11-es válaszoló! "nincs olyan, hogy nem adja meg a jelszavát". Úristen! Nekem ez nem férne bele. Attól, hogy együtt vagyok valakivel, még külön egyénként sem szüntem meg létezni.
2020. ápr. 9. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
15: én is tudom a férjem jelszavát mindenhova és őis az enyé,et. Mégse nézegetjük egymás telefonját és 20 év alatt egyetlen egyszer sem néztem bele az email fiókjába. Tudnék, viszont tiszteletbe tartom, a személyes terét.
2020. ápr. 9. 15:33
 17/20 anonim válasza:
100%
Kompromisszum kötésre való képesség, és legyen mindkét félnek legyen jelleme: amit kimondasz annak súlya van, tehát ha megigersz valamit bármennyire is nehéz vagy nincs kedved betartod mert tiszteled a másikat. Szerintem ez a kettő alapiller egy erős bizalmi alapon épülő házasságnak, párkapcsolatnak.
2020. ápr. 9. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a "mindenki ártatlan, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője" hozzáállással indítok minden ismerkedést. Szerintem egy új kapcsolatba, új szerelembe csak naivan lehet belekezdeni, a régi sérelmeket hátrahagyva. Engem is csaltak már meg és vertek át, de az egy másik ember volt, nem az, akivel éppen ismerkedem. Nyilván odafigyelek, meg óvatos vagyok, ha gyanús valami, akkor annak utánajárok, megbeszélem, satöbbi, de alapból nem feltételezem, hogy -főleg egy kapcsolat elején- valaki azért ismerkedne, hogy bántson. Én sem azzal a szándékkal ismerkedek, hogy na majd őt jól megbántom és átverem, és mint a legtöbben, én is magamból indulok ki. A kapcsolat későbbi folyamán meg alakul, ahogy alakul, senki se lát a jövőbe, ennyi erővel a villamos is bármikor elüthet, az életet nem lehet úgy élni, hogy folyamatosan olyasmitől félsz, ami lehet, be sem következik soha. Élvezem a kapcsolataimat, amíg tart, aztán max kicsit sírdogálok, ha kiderül, hogy nem a megfelelő emberrel vagyok együtt, de ennyi, továbblépek és keresem a következő jelöltet. Legalább addig is boldog voltam, és nem árnyékolta be semmi a kapcsolatunkat, nekem az nem ér annyit, hogy a végén rámutathassak és "én megmondtam"-ozzak.
2020. ápr. 9. 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Sok évtizedes kapcsolatban kezdettöl megbíztunk egymásban, eszünkbe sem jutott kételkedni - és ez a mai napig így van, a bizalom teljes és okkal.
2020. ápr. 9. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Az első pasimban nem bíztam, tudtam, hogy egy nőcsàbàsz, aztán végül pasival lépett félre mellettem.

A második pasim meg akkora lúzer volt, hogy megcsalni sem tudott volna, mert az anyuci nem engedte volna meg neki(igen, anyafüggő volt).

2020. ápr. 10. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!