Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtok megbízni a párotokban?
Friss kapcsolatban még nem ragaszkodok hozzá annyira, hogy szarulessen, ha átcsesz. Nem kutatok utána, csak éber vagyok. Később pedig normális esetben úgy viselkedik, hogy ne aggódjak.
Például párommal mindent egyeztetünk, nincs olyan, hogy "léptem, csá" meg "nem adom meg a jelszavam", minden nyitott, minden adott, épp emiatt nincs is kutakodás egymás dolgaiban, mert mindenről tudunk anélkül is, hogy faggatózni meg hasonlókat kelljen és a gesztusaink is arról árulkodnak, hogy nincs mit takargatnunk.
A bankszámlám az egyetlen, amihez nem férne hozzá, ahhoz is csak azért, mert nem indokolt.
1) Nem a kapcsolatban várom a bizalom kialakulását hanem eleve olyan emberrel jövök össze akiben megbízom. Nem is értem mi értelme olyannal lenni akiben nem bízom..
2) Ha megcsal ő vesztett többet, az én lelkiismeretem tiszta.
Kapcsolatunk elején (ez több évtizede volt) feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Ez a bizalom ma is tart. Egyikünk sem hűtlenkedett, de erre nem is kerestük az alkalmat (lehet, hogy lett volna alkalom).
Ffi.
Az első pasimban nem bíztam, tudtam, hogy egy nőcsàbàsz, aztán végül pasival lépett félre mellettem.
A második pasim meg akkora lúzer volt, hogy megcsalni sem tudott volna, mert az anyuci nem engedte volna meg neki(igen, anyafüggő volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!