Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett már nektek nagyon nagyon gazdag pais bármiylen téren is ajánlatot?
Figyelt kérdés
a bármiylent ugyértem h szex szerelem2010. júl. 26. 22:51
1/18 anonim válasza:
Gazdag Paissal még nem találkoztam, de ha tenne, elfogadnám.
4/18 anonim válasza:
jatszoteren. 8 eves voltam. nem tudom, hogy gazdag volt-e, de egy zacsko cukorkat igert...
5/18 StephanieXx válasza:
Jackd:D
Tett.Inkább idős férfinek mondanám.( 53FFvolt akkor)
6/18 anonim válasza:
Tett, de mivel én is férfi vagyok elutasítottam.
7/18 anonim válasza:
igen, egyszer randiztam egy jól karban tartott 40évessel, cége van, amiből dől a pénz, halálosan odalett értem, de én nem tudtam túllépni azon, hogy nem jön be teljesen, és közbevág, amikor beszélek, hiába van annyi pénze, hogy még szóba hozni is durva.
8/18 A kérdező kommentje:
*Tett már nektek nagyon gazdag pasi bármilyen ajánlatot is ? bocsi cs nagyon gyorsan irtam és annak aki válazsolt és elmondta hogy mit annak köszönöm (:
2010. júl. 28. 14:29
9/18 anonim válasza:
gusztustalan lenne egy ilyet elfogadni szerintem..stekszért kap szexet..pénzért bármit bármikor..-.-"
10/18 anonim válasza:
Pénzért szerelem? Fogalomzavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!