Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/asszonyok! Számmotokra milyen egy valódi alfahím ismérve?
Aki az alfahím szót használja emberre, az már biztos, hogy esélytelen bármire is.
Alább leírom részben a barátom jellemzését, aki nálam az ideált testesíti meg:
Külső:
- nálam magasabb (én 176 cm vagyok, ő nagyjából 185 cm, de sose mértem le)
- sportos alkat, de nincs állatnak kigyúrva
- kicsit hosszabb, göndörkés, sötét haja van
- szerintem gyönyörű szeme és mosolya van
Belső:
- magabiztos
- jó humora van (bár néha túlzásba esik)
- céltudatos, vannak tervei és álmai, amikért minden nap tesz valamit
- szociális, szeret emberek közt lenni
- vágyik az új kalandokra, ezért utazunk, túrázunk, vágunk bele új dolgokba, amikor van rá lehetőségünk
- romantikus, mondjuk van olyan barátnőm, aki szerint néha átmegy a nyálasságba
- kreatív, mindig vonzottak a művész lelkek, ő az, így pluszban ki tudjuk egymás iránt fejezni az érzéseinket
- udvarias, itt is néha túlzásba tud esni, de amúgy igazi úriember
- őszinte, szerintem alapvető dolog
- hűséges, szerintem alapvető dolog
- művelt, szinte minden témához hozzá tud fűzni valamit
- értelmes, az előző kiegészítve, roppant értelmes személynek tartom
- vállalja a felelősséget a tetteiért
Viszont ismételten, ő az én ideálom, sokaknak biztos nem jönne be. Épp ezért ostobaság ez az egész "alfahím" téma.
> Altalaban azok a sracok akiket belsore alkalmasnak talalok minimum egy randevura, kulsore is normalisan neznek ki mindig, ertsd ugy, hogy az arcvonasok altalaban adottak, de ezek a ferfiak sosem voltak 100 kilok, budosek, gornyedtek, apolatlanok, nem az anyjuk oltozteti oket. Kulso elvarasaim kb ennyiben kimerulnek, egy normalis arc, aranyos testalkattal.
Ebből a lényeg: az arcvonások adottak. Ironikus, hogy azzal kezded, hogy akiket belsőre is alkalmasnak találtál, azok külsőre is megfeleltek. Mondd, mikor jutottál el oda egy "nem normálisan" kinéző férfival (gondolva itt csak az arcvonásokra), hogy megismerd, belsőre alkalmas lenne-e? Na ugye.
Lehet az embernek normális testalkata, tartása, ruházata, higiéniája, stílusa, érdeklődési köre, hobbija, munkája, stb. Ha az arca nem megfelelő, akkor nem fogsz neki esélyt adni, pont. Ami nem is lenne gond, persze, mindenki olyan partnert szeretne, aki tetszik neki
Ami probléma, szerintem:
- Még magadnak sem ismered be, ez az idézett szövegrészből kiderül.
- A nők többségének ugyanaz az arcberendezés tetszik. Ha nem férsz bele, már csak szűk kisebbségnél lehet eleve esélyed.
Ezek közül nyilván csak az elsőről tehetsz, az ízlésedet nem te határozod meg. De legalább legyünk már őszinték magunkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!