Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minden kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden kérdés valódi itt?

Figyelt kérdés

Most nem a törzstrollok visszatérő kérdéseire gondolok, mert azok nyilvánvalóan nem.

De naponta akadnak annyira hasonló kérdések, fura néha, mindenkinek ennyire hasonló lenne a problémája?

2019. aug. 24. 23:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél naiv. Ha nem elég érdekes a kérdés, nem sokan fognak rá válaszolni.

Aki rettenetesen sokat ír, szinte ugyanazt 3-4 soronként, az szinte biztos hogy kamu.

2019. aug. 24. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak többször írják ki ugyanazt. Az is egyfajta trollkodás.
2019. aug. 24. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Biztos vannak még olyanok, akik valamilyen hatásvadászat miatt írnak ki kérdéseket, csak nem olyan feltűnően, mint amiket a törzstrollok írnak ki.

De vannak olyan témakörök, ahol sokak hasonló helyzetben vannak, mert alapból a társadalmi dinamika is így működik a valóságban, vagy ugyanazok a minták mentén.

Én ritkán szoktam még olyat, hogy ne legyek felismerhető, ezért pár dolgot megváltoztatok a kérdésben, de kontextusában viszont ugyanaz marad.

2019. aug. 24. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azon szoktam gondolkodni vajon ha ikonikus gyk alak lehet igazi. Volt turcsi a magas vékony srác Balázs meg most a 39 éves pasas meg még sokan mások. Vajon van köztük egy is akinek valós a története?

Hogy a kérdésre is válaszoljak mielőtt leszedik :) szerintem a kérdések nagyobbik fele unalomból vagy kíváncsiságból íródik és a kisebbik hányada az ahol valós problémát akarna valaki megoldani.

2019. aug. 24. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Balázs biztos egy gazdag családapa, aki unaloműzésképp trollkodik velünk.
2019. aug. 24. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
100%, hogy sok itt a kamu.
2019. aug. 24. 23:26
 7/11 Lazy Lover ***** válasza:
68%
Nem sajnos sok Itt a troll règen jobb volt az oldal
2019. aug. 24. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 én valódi vagyok sajnos.

36/f szűz

2019. aug. 25. 00:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, sok a kamu.

Másrészt, a legtöbb ember bármennyire is szereti azt hinni, hogy mindenki egyedi, de a többség pár sablonból épül fel. Rengeteg egyedülálló anya és sikertelen férfi van, szóval részükről jöhetnek bőven a hasonló kérdések.

2019. aug. 25. 03:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mind valódi. Nagyon sok olyan van, ahol a sorok közt olvasva vagy ferdítést, vagy totál kamut lehet észrevenni. Nem hiszem, hogy mindenkinek pont ugyanaz a problémája, érdeklődési köre, gondja, stb.
2019. aug. 25. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!