Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden kérdés valódi itt?
Most nem a törzstrollok visszatérő kérdéseire gondolok, mert azok nyilvánvalóan nem.
De naponta akadnak annyira hasonló kérdések, fura néha, mindenkinek ennyire hasonló lenne a problémája?
Ne legyél naiv. Ha nem elég érdekes a kérdés, nem sokan fognak rá válaszolni.
Aki rettenetesen sokat ír, szinte ugyanazt 3-4 soronként, az szinte biztos hogy kamu.
Biztos vannak még olyanok, akik valamilyen hatásvadászat miatt írnak ki kérdéseket, csak nem olyan feltűnően, mint amiket a törzstrollok írnak ki.
De vannak olyan témakörök, ahol sokak hasonló helyzetben vannak, mert alapból a társadalmi dinamika is így működik a valóságban, vagy ugyanazok a minták mentén.
Én ritkán szoktam még olyat, hogy ne legyek felismerhető, ezért pár dolgot megváltoztatok a kérdésben, de kontextusában viszont ugyanaz marad.
Én azon szoktam gondolkodni vajon ha ikonikus gyk alak lehet igazi. Volt turcsi a magas vékony srác Balázs meg most a 39 éves pasas meg még sokan mások. Vajon van köztük egy is akinek valós a története?
Hogy a kérdésre is válaszoljak mielőtt leszedik :) szerintem a kérdések nagyobbik fele unalomból vagy kíváncsiságból íródik és a kisebbik hányada az ahol valós problémát akarna valaki megoldani.
#4 én valódi vagyok sajnos.
36/f szűz
Egyrészt, sok a kamu.
Másrészt, a legtöbb ember bármennyire is szereti azt hinni, hogy mindenki egyedi, de a többség pár sablonból épül fel. Rengeteg egyedülálló anya és sikertelen férfi van, szóval részükről jöhetnek bőven a hasonló kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!