Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocsékul vagyok most, rosszul esik valami, talán jelentéktelen dolog. Ti ilyenkor mit tesztek? Hogyan próbáltok vidulni?
Figyelt kérdés
Nem akar összejönni a szerelem...ritkán van komoly jelentkező, de ha van is, ahogy telik az idő, valami miatt vége lesz. Most is ezt érzem. Valami kedvét szegte. Pedig ugyanolyan vagyok, mint az elején. De nyár van, nem akarok szomorú lenni. Mit ajánlotok? Esetleg vagytok így ti is néha?
Értelmetlen/idióta válaszok nem érdekelnek.
2010. júl. 26. 22:06
11/13 anonim válasza:
Ilyenkor leiszom magam a sárga földig és nem NEM vagyok alkoholista ;)
12/13 A kérdező kommentje:
Na már jobb lett a kedvem:)
Köszönöm a válaszokat, és neked, hogy felvettél:D
A szépség relatív...Kinek a pap:)
2010. júl. 27. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!