Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok srácok mit gondoltok a tevepatárol? Mennyire tudatosul bennetek hogy kint van? Véletlen vagy sokszor szándékos?
Egy csomó nadrágnak egyszerűen olyan a szabása.
Vettem egyszer egy nadrágot, mikor felpróbáltam, teljesen jó volt, de kb egy nap viselés után kinyúlt és elkezdett tevepatás lenni. A vicc az egészben az, hogy az nem is igazából a szeméremdombom volt ami látszott, hanem a nadrág anyaga. Többet nem vettem fel, csak otthonra..
"A vicc az egészben az, hogy az nem is igazából a szeméremdombom volt ami látszott, hanem a nadrág anyaga."
Igen, van ilyen, ami láb között bővebb, (nyilván nem MC Hammer-ösen) nem feszül, és ott az anyag gyűrődik be tevepata módra. Nekem volt tinilánykoromban olyan nadrágom, amiben ha ültem, úgy állt a kemény agyag, mintha péniszem lett volna.
Eredetileg az van, hogy hiaba van a vagas a puncin, idiota szabasa van egy csomo nadragnak. Sovany nokon is, nem direkt huzzak fel derekban, bevag. Rossz a szabas, es ezek kobe vannak vesve, ezt a szar szabasvonalat kovetik a gyartok. Rossz erzes is, jegyzem meg. Mondjuk leggingsnel nem ertem, miert kell rovid felso. De ez meg vastag es bo farmernadraggal is elofordul.
Biztos, hogy nem direkt csinaljak a nok. Szerintem azt csak webes percdijas nok keresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!