Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös facebook profilról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Az a szerelmes pár,akik közös facebook profilt használnak. Mi értelme van a közös facebook profilnak? Én nem értem. Annyira össze vannak nőve hogy közös profil kell számukra? Illetve ha valaki rájuk ír,akkor az honnan tudja hogy a pár melyik tagjával beszél? :) Vagy az üzeneteket is közösen írják?2020. ápr. 6. 18:40
11/19 anonim válasza:
#10 +1
Élőben néztem végig egy ilyen -kapcsolatot-.
12/19 anonim válasza:
nagyon gáznak tartom. féltékenykedésből fakad az egész.
13/19 anonim válasza:
Ultragagyi, de semmivel sem gagyibb mint a sima egyéni facebook profil.
14/19 anonim válasza:
Nálunk az van. Én alig használom.... :D nem is érdekel.
24F
15/19 anonim válasza:
Egyik fel kontrollalja a masikat. Esetleg egy test, egy lelek. Egyik eszik babgulyast, es a masik fingik.
17/19 anonim válasza:
De arra nem gondoltok hogy nem látják szükségesnek hogy külön Facebookuk legyen? Mennyi okos ember van aki hülye következtetéseket von le.
Én nekem a kódomat tudja a párom, de tökre nem érdekel nincs rejtegetni valóm (amúgy se lép be sztem) én is tudom az övét, én is totál megbízok benne nem lépek be. Csak elmondtuk egymásnak egyszer.
Szerintem a közös acc se gáz. Minden közösnek ereznek és ebben is azt érzik hogy közösnek kell lennie. Nem értem mi ezzel a probléma.
18/19 anonim válasza:
Nekünk is az van nem tartjuk annyira fontosnak én a recepteket olvasom férjem a sport híreket fussa át rajta ,rengetegen kavarták anno a trutyit így legalább megoldódott a problem..aki fontos barát család telon tartjuk a kapcsot külön külön indítjuk a hívást 😄 elég szomorú hogy ekkora jelentősége van egy internet oldalnak inkább a valós életet tartjuk fontosabbak mint a lájk gyűjtést meg a sok kamu dolgokat ami zajlik facen ,persze vannak hasznos oldalak mind2 rá keresünk a keresőbe de valamikor napokig fel sem nézünk na ezt kapd ki hapsikám 😜😃😃
19/19 anonim válasza:
Jó #18. Azért nem az Ancsi és Robi típusú facebook profilokról volt szó ami egy bizonyos népcsoportnál gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!