Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ha egy 14 éves fiúnak hónaljszőre van?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy nem borotválja lányoknak bejön e és mitgondolnak róla2010. júl. 26. 19:51
1/17 anonim válasza:
nekem bejön 15/l
a hasa is legyen szőrős, csak akkor tetszik, egyedül nem
2/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most egy 14 évesnek mit számít az, ha tetszik egy lánynak vagy éppen nem tetszik a hónaljszőr.
3/17 anonim válasza:
akkor a legjobb, ha mar rasztas is XD
4/17 anonim válasza:
Senkinek ne legyen hónaljkutyája.
5/17 anonim válasza:
nekem a hónajszőr sehogysem kortól fügettlenül márcsak higéniai okoból sem xD szal akármilyen szőr lehet csak hónaj ne:D
6/17 anonim válasza:
engem nem zavar. ettől nem lesz senki vonzóbb, de én meg utálom, ha egy pasi az arcán kívül bármit is borotvál.
18/L
7/17 anonim válasza:
A nők szokták borotválni a hónaljukat, meg a b*zik. Te melyik vagy?
8/17 anonim válasza:
Szerintem, már jó pár éve alapvető higénia, a honalj szőrzet borotválása, nemtől függetlenül.
38F
9/17 anonim válasza:
attól nem lesz higiénikusabb, ha leborotválja.. ostoba libák.
örülj basszus, hogy kezdesz férfi lenni.. hihetetlen, hogy már megkülönböztethető lennél egy lánytól, de mivel mindenki szerint ciki, undorító, ezért ahogy kijön az első szőrszál, juj, borotváld le..
belőled se lesz férfiember, főleg, ha ennyire nem tudsz önállóan gondolkodni. egy lány se fog belédszeretni azért, mert csupasz vagy, max az agyatlan libák.
ennyi.
23L
10/17 anonim válasza:
14 éves gyereknek? Az még homokozzon, ne borotválgassa magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!