Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy ilyen leszólítás működhet?
Tegyük fel, hogy az utcán egy férfi odamegy és ezt mondja:
"Szia! Kölcsönkérhetem a telefonod? Megígértem anyukámnak, hogy értesítem, ha szerelembe esek. ”
Vagy:
"Szia! Hiszel a Télapóban? Csak mert téged kértelek karácsonyra."
A kettő közül melyik lenne a szimpatikusabb? Szeretném majd kipróbálni valamelyiket, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Abban reménykedem, hogy ezzel nagyobb sikerem lesz a nőknél, mert már nagyon el vagyok keseredve... :(
38 F
Dehogy tudnál, ne áltasd magad. Hány témát kaptatok? Tizenkettőt? Hamar kiderülne, hogy semmilyen önálló gondolatod nincsen, csak felmondod a betanult szöveget. Ez már az első randin kiderül, amikor a nő olyan témát hoz fel, ami kívül esik a kis tételsoron.
A barátomat (ő 22, én 21) az egyetemen ismertem meg. Épp az egyik épületből mentem át a másikba, amikor szembejött velem. Korábban még sose láttam. Aznap bosszúállós pólóban voltam, mire odajött hozzám, és annyit mondott: "I'm here to talk about the Avengers initiative."
Kreatív volt? Igen, mert gyorsan vágott az agya egy frappáns kezdéshez.
Személyes volt? Igen, mert ezt a mondatot kifejezetten nekem szánta, a mögöttem lévő lánynál hülyén vette volna ki magát.
Folytatható volt? Igen, mert utána rögtön elkezdtünk erről beszélni,
Jó benyomást tett? Igen, mert az első, amit megtudtam róla, hogy kreatív és jó a humora és egy közös érdeklődésünk már biztos van.
"Szia! Kölcsönkérhetem a telefonod? Megígértem anyukámnak, hogy értesítem, ha szerelembe esek. ”
Erre válaszolná a csaj, hogy ott a tiéd, hívd fel arról anyukádat! Kb.ilyesmire lehetne számítani. Miért adná oda eniatt a nő s telefonját?
Te komolyan önként pénzt adsz ki ilyen ostobaságokért? Őszintén sajnállak.
Még kiskönyvbe...elképesztő, hogy egyesek mire képesek arra, hogy más szerencsétlenekből pénzt tudjanak kihúzni. Még kiskönyv is van. :)
Na, jó, mondjuk a csaj beveszi ezt a szöveget, bár ez esélytelen, de tegyük fel. Odaadja a telefonját és utána mi a következő lépés?
Egyrészt, "csak lenne már valaki", ez kegyetlen szánalmas, és akármennyi szöveget betanulhatsz, ez érződik rajtad.
A másik, szerinted kinek kell olyan pasi, aki pénzt ad azért, hogy olyan szövegeket tanítsanak neki, ami 20 évvel ezelőtt fenn volt a vicc.hu-n, és már akkor is ezen nevettünk?
Embernek kéne tanulnod, nem felszedő művészkének.
""megiszunk egy kávét" De ez olyan snassz, nem? Semmi kreatív nincs benne."
És a bemagolt, béna szöveged szerinted kreatív? A kávéra hívás legalább nem tesz retardált hülyegyerekké a kiszemelt nő előtt. Persze nem biztos, hogy bejön, de a te szövegeid garantáltan senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!