Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 éves elvált nőként mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves elvált nőként mit lehet tenni annak érdekében, hogy párt találjak? Nem vagyok rágörcsölve, de nem is szeretnék egyedül maradni.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát a mostani helyzetben korlátozva van sokminden. de amúgy: sportolás, túrázás, képzés, könyvtár, rendezvény közben lehet párt találni, most inkább a neten keresztül. (38F)
2020. ápr. 5. 08:13
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

46 vagyok

Nalam:

Ne legyen kopasz (gyulolom utalom fuj) se genetikailag se azert mert lenyesi, egyszeruen igenytelen ronda a csillogo fej - nekem az!

Es ne legyen elhizotabb nalam 🤣

Magasagra nem igazan van kriterium leven kicsi vagyok! 😁

Intelligencia szint minimum az enyem.

Tanulasi vagy, elfogadas, nyitotsag, szexualis kultura (ami nem az anal es az oral erolteteseben all - ettol meg nem nyitott valaki)

2020. ápr. 5. 08:19
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
12: és te mit tudsz cserébe nyújtani? mert, ok a pasi ne legyen kopasz, vagy nálad elhízottabb, de te mit ajánlasz?
2020. ápr. 5. 08:25
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Semmiképp ne ide írogass. Meglehetősen lúzer viselkedés ezzel kapcsolatban ilyeneket kérdezni.
2020. ápr. 5. 08:31
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező nem írta hogy van e gyereke.
2020. ápr. 5. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Imádkozni kb. :(

Huszonévesen sem egyszerű valamire való férfit kifogni. A negyvenesek közül aki az, mind foglalt. Aki egyedülálló, az esetek 90%-ában okkal az. Vagy mindig is az volt, vagy elváltak tőle, de a nők ilyet nem csinálnak csak úgy a semmiért, annak nyomós oka szokott lenni...

2020. ápr. 5. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

#15:

Merek fogadni egy csokiban, hogy van legalább kettő.

2020. ápr. 5. 09:31
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

40 éves nőnél a gyerek darabszám a tipikus sapka esete.

- Nem jó, ha van, mert akkor átalában még relatív kicsik

- Nem jó, ha nincs, mert akkor vagy úgy érzi, hogy kifut az időből, vagy már nem lehet vele családot alapítani

Nem véletlen, hogy gyerek szempontból ez a korosztály a legneccesebb egy férfi szemében, és nagyon jól körül kell járni, hogy mit is akar a hölgy, mert gyakran elhangzik, hogy ő nem akar gyereket, aztán egyszercsak ott van, vagy a fordítottja, hogy persze, jöhet a gyerek, azátn a végén nem gyerek nélkül marad a férfi.

2020. ápr. 5. 09:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

13as pont ugyan azt amit elvarok

Vagyis nem vagyok kopasz sem elhizott

😁

2020. ápr. 5. 12:04
 20/21 anonim ***** válasza:

"13as pont ugyan azt amit elvarok

Vagyis nem vagyok kopasz sem elhizott"

Jogos... látom vetted a lényeget. Akkor mondjuk úgy, hogy én genetikai okokból kopaszodom, gondolom akkor elvárhatom, hogy te meg feszes mellekkel rendelkezz így 40 felett, hiszen pont ugyanannyit tudsz érte tenni, mint én azért, hogy elkerüljem a hajhullást ;)

Érdekes, mégis ha azt mondom, hogy a nő 40 felett is legyen normális, akkor jön az igazi férfiak nem csontokkal játszanak duma a nőktől, meg, hogy a lógós mell a természetes :D)

2020. ápr. 5. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!