Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azok után a férfiak után mennek akik nem mutatnak irántuk érdeklődést. Ebbe lehet valami igazság?
Ha a no alapbol erdeklodik, es a ferfi flegma fele, akkor soszor megjobban erdekesnek, vonzonak talaljak a nok, foleg tinikorban alacsony onbizalommal rendelkezo lanyoknal figyelheto ez meg. Reszegen en is voltam bunko (nem direkt de rossz kedvem volt) es hihetetlen de imadtak, nem kell elhinni de nekem ez a tapsztalatom es masokon is lattam.
Ez is olyan mint a piac ha valamit nagyon tularaznak neha valoban elhiszik h az ertekesebb is.
ez igaz!
persze csak akkor, ha top pasikáról beszélünk, aki után bomlanak a nők. megőrjíti őket ha egy ilyen manusz nem foglalkozik velük, hajlandóak második, harmadik ágyasnak is beállni, ill. befeküdni.
ha átlagpistáról van szó, akkor persze már más a leányzó fekvése, az nem érdekli őket, sőt még örülnek is neki, hogy nem kell kosarat adni még egy lúzernek:)
Én elég érzelmi sérült vagyok ahhoz, hogy igényem legyen az állandó törődésre és foglalkozásra velem. Felismertem, hogy nekem erre szükségem van, ezért egy hozzám hasonlóan tapadós és nyíltan rajongó párt kerestem mindig is, akik telibetojták a képem, az mindig elriasztott, mert akkor sosem lehettem biztos az érzéseiben. Szóval nálam biztosan nem igaz.
Viszont van barátnőm, aki kifejezetten kihívásként tekint az ilyen férfiakra. Még akkor is, amikor tényleg nem érdekli a pasit. Néha elég szánalmas a végkifejlet, és aztán meg persze ő van felháborodva, de csak hogy lásd, nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp áll hozzá a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!